Szülinapi Hónap #2 | Morphe Brushes

morphe-brushes

A születésnapom előtt mindig elkezdek sminkeket nézegetni, hogy melyikkel lepjem meg magam, melyiket kérjem a rokonoktól és egy kicsit ezen túlszárnyalva álmodozom arról, hogy ezek közül nem csak kettő darab lehet az enyém, hanem sokkal-sokkal több. Ilyenkor aztán tényleg végignézem az összes kedvenc termékemet, a kedvenc márkáimat és a lehetetlenbe nyargalok. Gyönyörű szép perceket élek így át, utána viszont sokkal jobban is fáj a szívem, de lesz*rom, nekem megéri. Ha csak 10 percre is de úgy érzem enyém lehet az, meg az, meg amaz a termék is.

Hülyeség tudom, de amikor 20 000.- egy paletta, akkor rájössz, hogy még sem akkora hülyeség…

Már volt szó a ColourPop-ról, a facebook oldalamon https://colourpop.com/ , ami nem régóta szállít Magyarországra, így nagy port is kavart pár hónapja, ezért gondoltam jó lesz bemelegítésnek. Aztán haladunk szép sorjában és szeptemberben szeretnék nektek bemutatni sok-sok nyálcsorgatós smink márkát !

Tartsatok velem!


Ma viszont konkrétan a szülinapom napja is van, nem csak hónapja így jöjjön a nagy befutóm, ami nem más, mint a Morphe Brusheshttps://www.morphebrushes.com/.

morphe5-brushes

https://www.morphebrushes.com/

morphe-store

https://www.morphebrushes.com/

o-1

https://www.morphebrushes.com/

Ahogy a nevéből is látható, a fő profilja a sminkecsetek voltak, ami után később jöttek a paletták, mono szemhéjpúderek, korrektorok, szivacsok stb. Tudnotok kell rólam, hogy imádok külföldi youtube videókat nézni sminkelés témában, és hát ez naponta, akár 10-15 is szokott lenni. Nagyon sok márkával így ismerkedtem meg és nagyon sok termékről így tudtam meg, hogy mekkora királyság. Legyenek azok olcsóbbak, horror drágák…. szerencsére azért nagyon sok esetben összecseng a beauty guruk véleménye ebben a témában, így erre lehet alapozni. Ehhez viszont nagyon sok videót meg kellett néznem, utána kellett járnom, nem mindenki ugyanabban erős, van akik szeretnek túlozni…. ezért is szeretnék nektek is segíteni azzal, hogy leírom a tapasztalataimat, illetve írok azokról a termékekről is, amiket nem volt még szerencsém kipróbálni, de nagyon sok jót hallottam róluk, számomra biztos forrásból.

o

Sminkecsetek: Szinte mindegyik külföldi youtubernél megtalálod ezeket az ecseteket. Nem csak megtalálod, de a sminkjeik elkészítéséhez biztos használnak is legalább egyet ettől a márkától, ami nem véletlen. Hogy megértsétek, nekik nem csak 10 márkából kell választaniuk, mint nekünk (Catrice, Essence, L’oreal, Lovely, Rimmel, Maybelline + még egy kettő). Ők a kimeríthetetlen, újabbnál újabb márkák, régóta meglévő, jól bevált márkák százai közül válogathatnak. Sokszor még válogatniuk sem kell, mert rögtön kapják csomagban az új termékeket. A nagyobbak hetente kapnak annyi terméket, mint amennyi sminktermékem van nekem most (ami itthon nagynak számít hozzátenném). Szóval csak azért tértem ki erre a témára egy kicsit, hogy értsétek, ha ők egy terméket rendszeresen használnak szinte, az iszonyat nagy szó, mert azt jelenti, hogy ekkora piac ellenére is fent tudnak maradni a felszínen és valamit jobban csinálni mint a többiek. Ebből nem tudnék egy-kettőt választani, így ezt rátok hagyom és a fantáziátokra, hogy melyiket szeretnétek: https://www.morphebrushes.com/collections/brush-by-type

set501_1024x1024

https://www.morphebrushes.com/

Szemhéjpúder paletták: Nem nagyon láttam még olyan beauty gurut, aki ne tette volna bele valamelyik havi kedvences listájába. Ez az egyik legnagyobb kedvencem és a szülinapi listám 2. helyén szerepel (az 1. az titok). Folyton ki van fogyva mindenhol ez a paletta és most újra kapható ráadásul a matt és csillogós verziója egy csomagban megrendelhető, mindössze $43-ért! :O

Ők a: 35OMATTE & 35OSHIMMER Paletták $43, https://www.morphebrushes.com/collections/pro-makeup-palettes/products/35omatte-35oshimmer-nature-glow-eyeshadow-palettes-new .

img_3577_1

wwww.morphebrushes.com

Persze ezen kívül még nagyon sok színű palettájuk van, de nekem ez a kettő a MUST HAVE kategória. Gyönyörű színek, szépen eldolgozható textúra, pigmentáltság a plafonon, remek ár!

Aztán jöjjön egy másik paletta is, ami nagyon tetszik: 35F – FALL INTO FROST Paletta $22.99, https://www.morphebrushes.com/products/35f :

tumblr_o8nh9auwoy1tcih2zo1_1280

queen-with-goals.tumblr.com

13398889_297857893886750_1186713965_n

www.divaapprovedlondon.co.uk

Highlighter: Ez még csak nemrégiben jelent meg, így erről túl sokat nem tudok, de NikkieTutorials nagyon odáig volt érte, mikor megkaparintotta! Mondjuk ő melyik csillogó terméktől nem dobja el az agyát… 😀

DD – Deysi Danger Highlight $25, https://www.morphebrushes.com/products/dd-deysi-danger-highlight-palette :

1_d96b56d9-7f8a-47bd-b7e6-7f5d8ef0b573

https://www.morphebrushes.com/

dd_web_1024x1024

https://www.morphebrushes.com/

A mai “Hogyan álmodozz hatékonyan sminktermékekről” óránk ennyi lett volna, remélem élveztétek és nektek is sikerült pár édes percet szereznem. Hihetetlen, de én ettől is képes vagyok jobb kedvre derülni. :))

Nos ezek lettek volna a Szülinapi Hónap #2 szereplői. Írjátok meg, ti mit néztetek ki magatoknak? :)

2670 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.