Szeretném megfogni azoknak a kezét, akik… | Motiváció #6

copy-of-youtube-thumbnail-untitled-design2

Ahogy azt már említettem az előző bejegyzésemben rendeltem pár új dolgot Amerikából, amik már itt vannak nálam egy ideje és alig vártam, hogy megosszam veletek a tapasztalataimat a termékekkel kapcsolatban. Aki olvas, az tudja, hogy nem vagyok odáig az itthon kapható drogériás termékekért, de mivel még nekem sincs ezekre a kis csodákra sokszor pénzem, aki tulajdonképpen ebből él, megértem az olvasóimat, ha ők azokat veszik meg. Nekem is sok kedvencem van a drogáriákból, mert ki lehet fogni igazán jó termékeket is és valljuk be ezelőtt pár évvel eszünkbe nem jutott volna külföldről rendelni sminktermékeket. Nagy hangsúlyt fektetek arra a blogomon, hogy megtaláljam és bemutassam nektek ezeket is, hisz tudom, hogy még az emberek nagy része ebből gazdálkodik és ezzel a ti dolgotokat próbálom megkönnyíteni. Nekem is sokkal több drogériás termékem van, mint hiper-szuper, csilli-villi külföldi kincs… Szeretném leszögezni, hogy ez nem az emberek hibája, hanem annak az egyszerű ténynek, hogy egyszerűen még csak most kezdenek el bejönni hozzánk is nagyobb választékba a megfizethető árú drogériás márkák. Ameddig nincs az emberek szeme előtt, hogy várjuk, hogy szeressék és keressék ezeket a termékeket, esetleg megjöjjön a kedvük egy kis sminkelgetéshez? Nem mindenki olvassa és nézi a külföldi beauty blogokat/youtube csatornákat és minden vágya egy Anastasia Beverly Hills – Glow kit. Szerencsére már kezd megjönni az emberek étvágya, amire megindultak a márkák is már kicsiny hazánk felé! :)

Az edzés, a helyes táplálkozás, a fitt alak elérése már itthon is nagy teret hódít, de ez sem olyan régóta. Előtte szarok voltunk? Nem mindenből biót ettünk? Külföldön ez már régebb óta pörög és akkoriban is csak páran csorgatták a nyálukat az ottani edzésmódszerekre, lehetőségekre… Most meg már szinte mindenki tudja hogyan kell egészségesen étkezni, mindenkiben van egy kis fitness edző is, kérdés, hogy ez mennyire jó, de ez ma már abszolút elfogadott jelenséggé nőtte ki magát, szinte már divat. Szeretnénk jól érezni magunkat, szeretnénk fittek, jó alakúak lenni, hogy szépen fessünk a feszülős ruhákban, de a sminkelés még mindig tabu? Remélem érzitek a furcsaságot. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki szeret szépen felöltözni, jó rucikat vásárolni, fodrászhoz járni, műkörmöt viselni, de ha a sminkelésről kérdezem, azt mondja á-á arra nincs időm, de ha lenne se fogok, mert az minek. Ezt így magában el is hinném, de amikor meglát egy szép rúzst rajtam csorog a nyála, hogy bárcsak ő is merné viselni. Na itt a gond. Folyton azok a fránya elvárások, a megfelelési kényszer másoknak, olyanoknak akik, amúgy letojnak minket, csak boldoggá teszi őket, ha érzik, hogy megadjuk magunkat nekik. Ezek azok az emberek, akik azt hiszik mindent irányíthatnak és ha valamit jól csinálsz azt is meg tudják úgy fogalmazni, hogy elhidd egy senki vagy. Szeretnék nektek erőt küldeni és mellétek állni, hogy kipróbálhassátok magatokat abban amiben csak szeretnétek. Én nem tudok másban segíteni, de ebben nagyon szeretnék. Nekem se segítettek sokan, de az az 1-2 ember bőven elég volt és el nem tudom mondani mennyit köszönhetek nekik!

Szeretném megfogni azoknak a kezét, akik mernek, akár egy kis lépést is tenni magukért, ami aztán segíthet továbblendülniük nagyobb dolgokon is, mert minden nagy dolog, egy icurka-picurka dologgal kezdődik mindig!! Mindig!!!

Ha szeretnél feltenni egy vörös rúzst tedd meg és mutasd meg az összes hitetlennek, hogy nem érdekel mit gondol! Ez egy önkifejezés és ha nem értik, akkor csak nem akarják, ha viszont nem akarják, te se akard őket megérteni!

Lehet, hogy már egy kicsit unalmas vagyok, de ha ezt az egészet le tudjátok fordítani magatokban minden más területre vonatkozóan is, akkor szerintem megértitek. Nekem ez a szenvedélyem és hiszem, hogy valahol ez saját magunk elfogadása is. Nem a sminkelésre szeretnélek titeket buzdítani, hanem ezen bemutatva arra, ami boldoggá tesz titeket. Engem ez tesz boldoggá és ezzel fejezem ki magamat.

Régóta csinálom mégis még mindig kapom a fejemhez vágott kis kenyérdarabokat. Mikor elkezdtem a blogomat, a párom véleményét kértem ki, hogy mi lesz akkor, ha majd a hülye haverok megszólják a sminkjeimet, kinevetnek és jönnek majd a hülye kommentjeikkel. Mondtam neki, hogy nem viselném el, viszont szeretném megosztani az emberekkel a véleményemet és ha még segíteni is tudok, az remek lenne. Ezen agyaltam hónapokig. Ma már el se hiszem… Tudjátok hányan vannak így az álmaikkal, vagy csak egy egyszerű dologgal, amit mások miatt nem mernek megtenni? Nézzetek magatokba és hamar rájöttök, hogy valószínűleg az emberek többsége. Szomorú….

Az amerikai szerzeményeimet szerettem volna bemutatni… Hát majdnem sikerült! Fuhh, ez csak úgy kijött…

Amúgy ezeket rendeltem:

img_5018_szerk

Ti belevágnátok valamibe amibe nem mertek? Viselnétek merész rúzst, ha nem szólnának meg miatta? Vagy bármi gondolat erre a kis esti lelkifröccsre?

Jóét Krumplik!

1816 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.