Smink alapok | #2 – Beautyblender használata

Copy of Summer breaks2

Krumplik!

Ahogy ígértem jön is a SMINK ALAPOK #2, ahol bemutatom nektek a Beautyblender használatát.

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy miként is kell használni, mert megvettétek, de ott áll a polcon és minden egyes alkalommal, ahogy elhaladtok előtte, néztek rá, mint borjú az új kapura. Hé, mindenki nyugodjon le a p….., a BB nem bánt! Eddig legalábbis nem tudódott ki ilyesfajta hír.

Szóval gondoltam most, hogy úgy is indítottam egy ilyen poszt sorozatot bemutatom nektek, ennek keretein belül, így remélem ti is rájöttök mekkora királyságnak vagytok a tulajdonosai!

  1. Vedd meg! Enélkül valljuk be nehéz lesz. Már szinte mindenhol kapható: drogériák, webshopok.
  2. Vizezd be és jól nyomkodd ki a csap fölött, majd a törölközőben is.
  3. Alapozáshoz: tegyél fel az alapozódból pár pöttyöt az arcod minden részére, majd kezd el a BeautyBlender szélesebbik részével beletapogatni az alapozót a bőrödbe. Ne húzogasd, tologasd, ne körözz vele, csak finom mozdulatokkal tapogasd bele az alapozót!IMG_1975
  4. Korrektorozáshoz: a vékonyabb felével, ugyanezzel a mozdulattal dolgozd bele a nehezen elérhető helyekre is a korrektort (szem környéke, orr, száj környéke).

IMG_1978_SZERK

Ehhez hoztam is egy videót, amiben elsajátíthatjátok hogyan is kell gyorsan és könnyedén eltüntetni a szem alatti karikákat. Ebben a videóban megnézhetitek milyen is bevetésen a BB.

Tulajdonképpen, ha ezen a pár lépésen végigmentetek, akkor nincs is más hátra mint gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Lányok ez nem szívsebészet, vágjatok bele és higgyétek el menni fog! Kérdezzetek bátran, mert szívesen segítek.

Remélem még a héten találkozunk!

Hatalmas JUHHÚ mindenkinek, aki nem fél új dolgokba belevágni. Én veletek vagyok! 😉

2924 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.