Rúzs mennyország | Maybelline ColorSensational

IMG_4108_szerk

Mostanában a Youtube oldalam jobban pörög, mert valamiért inkább a kis számat jártatom szívesebben, mint a kezemet! (nem is értem miért…)

Nancykeh Makeup Youtube

Ott több mindent el tudok mondani nektek különböző témákban és jobban szabadjára tudom engedni a vélemény nyilvánító kis énemet. Az itteni posztokat mindig nyolcszor átolvasom és próbálok a témánál maradni, ott viszont jobban tudok csapongani a témákban, úgy, hogy az még érthető legyen. Képi világgal egybekötve kicsit könnyebb…

Ha megkérdeznétek tőlem, melyik márkától vásároltam a legtöbb rúzst, az elmúlt évben, akkor nagyon gyorsan rá tudnám vágni a választ: Maybelline. Drogériás termékeket illetően eléggé tudatos vásárlónak mondanám már magamat sminkek terén (ez eléggé hihetetlenül hangzik, de így van). Nagyon ritkán csábulok el egy-egy termék szépnek tűnő látványa miatt, vagy azért mert sokan ajnározzák ilyen-olyan fórumokon. Teljesen fölöslegesnek tartom, hogy kiadjak értük pár ezer forintot és utána ne tudjam használni mert nincs színe, porzik mint a fene, lekopik 1 óra után, legyen szó rúzsról vagy szemhéjfestékről. Ez nem azt jelenti, hogy nem is vásárolok onnan termékeket, vagy nem fulladok be én is eggyel-eggyel, de már egyre kevesebbszer. Vannak ott is nagyon jó termékek, amire itt van az élő példa.

IMG_4121_szerk

A Maybelline ColorSensational rúzsok pontosan olyan termékek a drogériák polcain, amiért érdemes 2600 Ft-ot kiadni minden nőnek. Legyen szó sminkfüggőkről, vagy csak egyszerűen szépülni vágyókról. Emlékszem ugyanígy Balatonon voltam múlt évben, amikor is megvettem az első két árnyalatomat, ami a Vivid Rose és a Plum Passion volt. Teljesen odáig meg vissza voltam tőlük, írtam is róluk gyorsan posztot, mert nem bírtam betelni a szépségükkel. Azóta még vettem négyet majd utána még pár matt árnyalatot is, mert azok is megjelentek, de ezekről most nem fogok írni. Ezek a rúzsok nagyon szépen pigmentáltak, azt a színt adják vissza felkenés után, amit látsz a kupakon illetve a kezeden, ha esetleg kipróbálod őket a drogériában.

Nagyon krémes állaguk van és van bennük némi csillogás is. Tudjátok mennyit siránkozom a száraz ajkaim miatt és, hogy a legtöbb rúzs milyen darabosra szárítja ki magát hiába hidratálom illetve radírozom le előtte az ajkaimat, nos itt erről szó sincs. Ilyenkor viszont mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mennyire tartósak, mivel az ilyen szép krémesen, csillogó rúzsok általában, nem azok. Ezek a rúzsok rajtam 4-5 órát simán elbírnak. A világosabb árnyalatok kicsit könnyebben kopnak, de a sötétek is nagyon szépen kopnak le. Igen van olyan, hogy szépen kopik egy rúzs. Gondolom te is találkoztál már olyannal, hogy az ajkaid belsején már semmi nem volt 1 óra elteltével a többi részen viszont még teljes pompájában virított. Nos ez azért sem jó, mert az 1 óra nagyon kevés plusz azzal, hogy máshol nem kopik le ilyen hamar, hatalmas nagy ellentét képződik és ilyenkor jönnek a csúnya tekintetek az utcán és nem érted miért. A ColorSensational rúzsok szépen bírják hosszú távon is, ahogy mondtam a sötét árnyalatok simán 4-5 órát kávézással együtt (kajázgatást már azért nehezebben), a világosabbak is azért olyan 3 órát attól függően mit csinálsz velük. Lehet neked kevésnek tűnik, de olyan krémes és hidratáló állaguk van, hogy ez abszolút remek teljesítmény tőlük. Nagyon kényelmes viselni őket, olyan mintha csak egy hidratáló krém lenne a szádon.

IMG_4101

A színek elég nagy választékban kaphatóak Magyarországon is és végre találtam olyan árnyalatot is, ami megfelel a korall mániámnak, kielégíti a viselhető lila rúzs fogalmát is és a rózsaszín kedvelőinek pedig a sötéttől a világosabb mályvásig minden megtalálható. A világosabb színek is szépen hozzák azt a színt, amit ígérnek, amit én nagyon becsülök, hisz sokszor ezek a világosabb napi szinten hordható színek, nem teljesítenek jól, mert olyanok mintha nem is lenne rajtad semmi. No de akkor minek színválaszték? Akkor fognék egy Labello-t azt csá.

IMG_4150_szerk

Balról jobbra: Shocking Coral, Vivid Rose, Coral Tonic, Sunset Blush, Plum Passion, Plushest Pink

Az összetevő listájuk is nagyon szép, egyedül az illatanyag, ami zavarhat valakit. Én kifejezetten szeretem az illatukat, ami nem túl tolakodó, de azért mégis élvezhető.

IMG_4152_szerk

Szerettem volna írni nektek ezekről a rúzsokról, hogy lássátok kaphatóak jó termékek is a drogériákban, amik megérik az árukat.

(Mindegyiket a saját pénzemből vásároltam!!)

Hatalmas ölelés Krumplik! Szép hetet! :)

10548 Össze nézettség 3 Mai nézettség

2 Comments

 • Németh Kinga szerint:

  Csodaszép képeket lőttél :)
  Van valami brutál piros árnyalat is? 😀
  A matt rúzsokról is kérjük a bejegyzést! :)

  • Nancykeh szerint:

   Köszi! Ennyit számít, hogy van kert és kitudok menni fotózgatni Balcsin (csak sajnos lassan vége!) :/
   Van nagyon szép piros, most kaptam ajándékba, majd mutatok képet róla. 😉 Vagy 4 óra használat után néztem meg, hogy néz ki, direkt nem kentem egyszer sem újra és gyönyörű volt! A vacsi mosta le egyedül.
   Okés, csinálok a mattokról is, de abból akkor még be kell gyűjteni párat, hogy izgibb legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.