Nyx – In your element paletta – FIRE

Untitled design

Ez is csak én lehetek. Lassan egy éve szeretném megszerezni ezt a palettát, de egy időre annyira elfelejtettem, hogy csak most karácsony előtt mentem el megvenni a szabim alatt.

Szóval egy év várakozás után végre az enyém lett a készlet egyik utolsó darabja. Nem tudom, hogy mikor lesz újra kapható, de remélem mindenképp feltöltik a boltokat, mert WOW… Elöljáróba ennyit, most pedig jöjjön a teszt.

IMG_8704_szerk

Külföldi videókban és instán találkoztam először ezzel a palettával, amit a NYX youtuberekkel együttműködve alkotott meg.
Hat darab palettát adtak ki különböző elemek nevével, mint a föld, víz, tűz, fém, levegő és szél. Szerintem nagyon találékony az elnevezés, hisz ehhez köthető, hogy milyen színű és finisű szemhéjpúderek találhatóak az egyes palettákban.
Számomra nem volt kérdés melyiket szeretném megvenni, szerencsére már nem sokszor csábulok el össze-vissza különböző termékekre, amiket aztán sose vagy alig fogok használni, így az én választásom a TŰZ lett. Tele van csodálatos meleg árnyalatokkal, bordók, pirosas-narancsos árnyalatok és persze egy-két különlegesebb zöldes árnyalattal.

Most már, hogy az összes színt használtam, elmondhatom, hogy kitűnő minőségű termékről van szó. Az egyetlen szín amivel meggyűlt a bajom az az alsó sor metálos zöld árnyalata. Ennek van egy alap lilás színe, amit nehezen lehet úgy felpakolni a szemhéjra, hogy kihozzuk belőle azt a színt, amit a csomagolásban látunk. Sok-sok rétegezéssel és csak is beletapogatással sikerült, de akkor is a többi szín egyszerű és nagyszerű használhatósága után ez egy kicsit megdöbbentő. Szerintem ezt nem sikerült egyedül eltalálni a 12 színből.

Előnyök:

  • erősen pigmentál
  • könnyen eldolgozható
  • csak egy picit porozódik
  • szép színösszeállítás
  • szuper kihasználhatóság
  • jó minőségű szemhéjpúderek
  • nagy tükör

IMG_8713_szerk

Hátrány(ok):

  • a metálos zöld szín nehezen kezelhető

Utoljára a Morphe palettáim fogtak meg annyira, hogy azóta se vagyok hajlandó letenni őket, szinte minden egyes sminkemben használom őket, ezért nagy szó, hogy amióta ez a kicsi hozzám került nem használtam mást, sőt mindig várom mikor használhatom újra. Szerintem ezek azok a paletták, amik megérik a pénzüket. Ezzel mindenkinek könnyebben megy a sminkelés. Sokszor a használhatatlan paletták veszik el az ember kedvét a sminkeléstől. Nem egyszer fogott ki rajtam is egy alig pigmentált, satírozhatatlan drogériás paletta! :) Ezzel nem azt mondom, hogy ott nincsenek jók, csak tudom, hogy a legtöbb olvasóm ott vásárol és sokan nem is értik miért nem megy nekik ugyanaz a smink, mint az instagram képeken, és most nem a retusálási tehetségekről beszélünk. A legutóbbi videómban tesztelt Rival de loop Young paletta remek példa erre, mert ennek a terméknek a tökéletes ellentéte. Alig pigmentált, foltosan satírozható és még én se voltam képes egy erősebb sminket összehozni vele. Olyan szürkés lett az egész, mert képtelenség a színeit felépíteni és szépen egymásba satírozni. Akinek erre van szüksége, oké, nem mindenki akar erős sminket, de ezeknek a palettáknak is vannak természetesebb színei is, amiket sokkal jobban ki tudnátok használni. Valószínűleg 1-2 perc lenne a smink nem 10-20. Ez a különbség. No meg az, hogy szebbek lennének a színek.
Nézzetek körbe, mert ezek között a szemhéjpúderek között is van olyan, ami tele van természetes színekkel. Nekem ezekre volt szükségem, de a lényeg, hogy iszonyat jó minőségűek!

IMG_8714_szerk

Most pedig következzenek az általam készített sminkek, ezzel a palettával:

Karácsonyi sminkem

IMG_8564_szerk IMG_8557_szerk IMG_8547_szerk

Szilveszteri sminkem

IMG_8659_szeerk IMG_8669_szerkIMG_8701_szerk2 IMG_8698_szerk IMG_8697_szerk IMG_8695_szerk

Ti próbáltátok már valamelyik In your element palettát? Mi a véleményetek? :)

2188 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.