Miss Sporty – Insta Glow Primer | TESZT

Miss Sporty2

Mostanában már nem igazán szeretek drogériás termékeket vásárolni (hogy miért, arról már írtam egy előző posztomban: http://nancykehmakeup.hu/?p=690 ), egyszerűen nem indítják be a fantáziámat, de a pár hete megjelenő Miss Sporty – Insta Glow termékcsaládja azért engem is beindított! Nem is kellett sokat várni rá és haza is jött velem pár termék, köztük az is, amire a legkíváncsibb voltam a primer.

IMG_2088

Mindig kíváncsivá tesznek az ilyen termékek mivel eléggé zsíros bőröm van és ha ti is ilyennel vagytok megáldva, akkor tudjátok, hogy mi abszolút nem a csillogásra megyünk hanem a mattításra. Csillog eleget az arcunk, amikor átüt az alapozón és púderen, de szeretek kísérletezni és kíváncsi voltam, hogy néz ez ki egy ilyen bőrön, szóval belevágtam.

Készítettem nektek olyan képet, amin nincs semmi az arcomon csupán letisztítottam, hogy erre tudjam majd feltenni a primert:

IMG_2598

És akkor most jöhetnek azok a képek, ahol már felkentem az Insta Glow primert az arcbőrömre:

IMG_2601_szerkAhogy látjátok maga a krém eléggé folyékony és tele van milliónyi apró csillámmal, ez fogja az arcunkat ragyogóvá tenni… reméljük!

IMG_2605

Egy kicsit elmosódott a kép, de talán jól látjátok, hogy az arcom úgy néz ki, mintha már highlightereztem volna.

IMG_2607_szerk

Ezen a képen viszont már tökéletesen látható, hogy az arcom kiemelkedő részei szépen csillognak, ami tulajdonképpen a highlighterezés lényege. Az arccsontom, az orrom és a szemöldököm feletti rész szépen csillog az apró csillámoknak köszönhetően. Ezzel tökéletesen elérhető a ragyogó arcbőr, ami elengedhetetlen a tavaszi frissességhez.

Nos, ahogy már említettem a zsíros arcbőrűek közé tartozom és jelenleg elég csúnya hegek is vannak az állam környékén, így tettem rá alapozót és egy nagyon-nagyon minimális púdert is, hogy megnézzem ezek után még mi lesz látható a primer hatásából.

IMG_2610 IMG_2611

Nekem igazából tetszik a végeredmény annak ellenére, hogy nem sok esélyt adtam ennek a terméknek. Ennek az oka, hogy tényleg nem szeretjük a fénylő hatást az arcunkon, mivel ezzel küzdünk folyton, mi akiknek zsíros a bőre. Folyton azon vagyok, hogy eltüntessem, nem hogy még rásegítsek, de azt vettem észre, hogy alapozóval és egy minimális púderrel tényleg csak az arcom kiemelkedő részei csillognak és azt is igényesen és szépen, ami inkább üde érzést kelt, nem zsírosat. Ehhez viszont tényleg kevés alapozót és kevés púdert kell használnunk, ami a tökéletes fedésnek nem közeli barátja, szóval akkor tudom ajánlani Krumplibogyók, ha csak egy könnyed tavaszi, friss sminket szeretnétek elkészíteni. Ehhez tulajdonképpen elég még egy kis szempillaspirál és egy kis bronzosító/pirosító és kész is a sminkünk!

IMG_2632_szerk

Remélem segítettem ezzel a bejegyzéssel és most már Ti is el tudjátok dönteni, hogy a kell vagy a nem kell listába tartozik nálatok ez a termék!

Ha próbáltátok már, írjátok meg a véleményeteket vagy ha nem, akkor azért, hogy mit gondoltok ezek után róla! :)

Hatalmas ölelés Krumplibogyók!

4213 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.