Miss Sporty – Fabulous eyes szemhéjstift

2

Úgy látszik a Miss Sportynak sikerült ismét elcsábítania, az Insta Glow termékcsalád után is. Furcsa ez még nekem is, mert ahogy már egy ideje hangoztatom nem szeretem az itthoni drogériás termékfelhozatalt. Múlt héten viszont sikerült egy elég jó terméket kifognom, ami nem más mint az Insta Glow primer és megsúgom nektek, hogy egy szép barackos pirosítóm is van belőle, amiről majd hozok nektek posztot, mert úgy gondolom, megéri.

Ez a termék is megéri, de teljesen más miatt. Sajnos ez a szemhéjstift tökéletes példája annak, hogy miért nem szeretem ezeket a termékeket. Mielőtt félreértenétek, gondolhatjátok, hogy én is ezeken kezdtem el “játszadozni” és sikerült jó párat megvennem, szóval van némi tapasztalatom ebben a témában.

MissSporty-InstaglowBlush-Shades

Bal felső lenni a barackos

A történet ott kezdődött, hogy vissza mentem megvenni azt a bizonyos barackos pirosítót és megláttam pár jumbo ceruzát, gondoltam megnézem a színeket és egész jónak tűntek. Kettőt be is tettem a kosaramba, mert potom összegért volt és nagyon felbuzdultam a legutóbbi két remek választásomért, amit a drogériában sikerült elkövetnem. Szóval haza jött velem a Goldem Almond és a Peanut Butter árnyalatú cerka. Nagyon szép csillogó fényük van a kezemre felkenve és szép erős színük is. Gondoltam jól el lehet majd velük játszadozni egy kis szemhéjpúderrel együtt.

IMG_2624_szerk

Golden Almond

Várni szerettem volna, hogy egy teszt keretében mutassam be nektek, de nem bírtam ki, egyik reggel munkába siettem és gondoltam gyorsan feldobom az egyik színt és kész is vagyok. Finom krémes textúrája van és könnyen eldolgozható, mi kellett volna más egy sietős reggelen. Felkentem és beértem a munkába, szokásos kézmosás, tükör… hát eme remek kis egyed nagyon jól tud bújócskázni, mit nem mondjak! Kb. 30-40 perc alatt érek be a munkahelyemre, de még ennyit se sikerült kibírnia. Tény, hogy nem primereztem, púdereztem, ragasztóztam, fixáltam… na de 40 perc… Na mindegy, gondoltam lesz ez még rosszabb is, jót röhögtem magamon, de legalább nem kellett semmit letörölni vagy megigazítani, mert csak egyszerűen nem volt mit.

Most hétvégén viszont nekiültem alkotni és újra elővettem a kis csodákat. A nagy könyvben megírtak szerint alapoztam és a korrektoromat használtam egy kis alapnak, amibe majd megtud tapadni ez a kis huncutka, majd fixáltam is szemhéjpúderrel, hogy aztán tényleg esélye se legyen megszökni előlem.

Nos mutatom a képet, mi történt ezek után:

IMG_2625_szerk

IMG_2628_szerk

Nem probléma, én újra nekiálltam kijavítani a dolgokat…

 

IMG_2645_szerk

Készítettem egy full szemsminket és gyönyörködtem a szemzugomban összegyűlt krémes anyagnak!

Na jó itt már feladtam… :)

de azért mosolyogtam:

IMG_2632_szerk

Ne búslakodjunk, lássuk meg mindenben a szépet és a jót: most egy ideig biztos nem nyúlok a pénztárcám mélyére, ha a drogériás sminktermékek mellett haladok el!

Na jó ez kamu… vannak még nekem is olyanok, amikért érdemes!

 

Legyetek jók KrumpliBogyók és írjatok nyugodtan! Adios!

3601 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.