Maybelline – ColorSensational rúzsok

creative process

Nem most fedeztem fel ezt a rúzscsaládot, viszont most újra szerelembe ejtettek.

IMG_1985

Múlt évben nyáron Balatonon nyaraltam, amikor is az egyik drogériában belefutottam pár Maybellines rúzsba. Őszintén szólva nem igazán rajongok az itthoni drogériás felhozatalért, ezért is leptek meg nagyon. Nem túlzok. Nagyon megleptek. Két színt választottam a ColorSensational családból (365 Plum Passion,904 Vivid Rose), nemrégiben pedig újabb hármat (422 Coral Tonic, 960 Red Sunset/MATT, 185 Plushest Pink).

IMG_1988

Ha kíváncsi vagy mire is ez a nagy szerelem tarts velem!

Először is elmondom, mik az alapvető problémáim az itthon kapható rúzsok többségével.

 1. Száraz ajkúak bárhogy hidratáljanak, pár óra után már kellemetlen érzés hordani a legtöbb rúzst. Sajnos elég ronda látvány, főleg közelről és a viselője sem érzi komfortosan magát. Mondjon nekem bárki, bármilyen csodaszert…nem… lehet neked működik, vagy csak örülsz, hogy három órát hordani tudtad a kedvenc rúzsodat, de ez nekem nagyon kevés.
 2. Ha három órát fenn maradt a rúzsod már boldog vagy! WoW. Sok blogon olvasom, hogy “ez a rúzs három órát simán kibír”! Tényleg, na mesélj még… Persze mindezt úgy, hogy nem eszel, nem iszol és nem veszel levegőt.
 3. Gyatra színválaszték.

IMG_2002

Nos ezek után igen könnyen el tudom magyarázni, hogy miért is szeretem ezeket a Maybelline – ColorSensational rúzsokat. Az oka nagyon egyszerű, hisz az imént felsorolt három pontból, kettőnek tökéletesen ellentmondanak. 😉

IMG_2004Színek: alsó – 422 Coral Tonic, jobb felső – 960 Red Sunset/MATT, bal felső – 185 Plushest Pink

Az én száraz ajkaimon is szépen festenek az első felkenéstől kezdve, az utolsó javításig. Nem érzem, hogy kezdené leszedni az ajkaim rétegeit és keletkeznének azok a kis ….tudod! Végig olyan érzésem volt az első ilyen rúzsom hordásánál, mintha egy hidratáló ajakápoló lenne csak rajta. Ráadásul ez egy lila árnyalat volt, szóval nem mondhatnám, hogy egy natúr, épp hogy egy kis szín lenne benne rúzsra mondom ezt, amire még könnyű is lenne. Folyton mentem a tükörhöz megnézni, hogy fent van-e még, mert ennyire meglepett, hogy ilyen kényelmes érzetet nyújt még nekem is.

Ráadásul az “első felkenéstől kezdve, az utolsó javításig” időtartam nem három órát takar, hanem hatot!! Ennyi ideig volt rajtam maximum szóval erről tudok nyilatkozni, de erről bizton állíthatom, hogy ettem, ittam, kávéztam és még levegőt is vettem. Örömteli élmény volt, mint a kislány, aki megkapja az első plüssmaciját és szorongatja, azzal alszik és örök barátok lesznek!

IMG_2008_szerk

Vivid Rose (tavalyi)

IMG_1979_szerk

Plum Passion (tavalyi)

Írtam, hogy csak kettőnek mond teljesen ellent, nos a színválaszték is kiemelkedik az átlagból, de azért még tudnék ötletet adni! 😀 Persze csak, ha nagyon szeretnék. Így is nagyon sok árnyalat közül választhatunk, amiből most én egy hideg pinket (Plushest Pink), egy melegebb árnyalatú MATT pinkes-pirosat (Red Sunset) és egy abszolút tavaszi favoritot választottam, ami nem más mint egy korallos, barackos szín (Coral Tonic).

IMG_2036_szerk

Plushest Pink használatban

IMG_2086_szerk

Red Sunset használatban

Az előző bejegyzésemet itt találjátok meg a lila és pink színű rúzsokról:

http://nancykehmakeup.hu/?p=50

No de komolyra fordítva a szót, imádom ezt a rúzscsaládot és csak ajánlani tudom KrumpliBogyók! Ha van lehetőségetek próbáljatok ki egyet, aztán megdobálhattok paradicsommal, ha nem jött be!

2973 Össze nézettség 2 Mai nézettség

4 Comments

 • Réka szerint:

  Az egyik kedvenc rúzsom a termékcsalád Hollywood Red árnyalata. Gyönyörű színe van, kellemes a textúrája, viszonylag tartós, nem kenődik, nem emeli ki a száraz részeket. Az esküvőnkön is ezt viseltem.

  http://rekablogol.blogspot.hu/2015/04/het-nap-het-ruzs-finale.html

  • Nancykeh szerint:

   Pontosan, nagyon szép színekben van és tartós és nem látszódik minden fene száraz rész a számon! Én múlt nyáron nagyon sokat hordtam őket, és úgy érzem most is ez lesz az újakkal együtt! :) Nagyon szép az az árnyalat is, amit Te viseltél! :)

 • Her Life Blog szerint:

  Nekem is ugyanezek a gondjaim mindig a rúzsokkal, mint Neked. Eddig nem találtam még olyat, amitől ne száradt volna ki a szám rövid úton, a tartósságról pedig ne is beszéljünk, pedig próbáltam Astotr, Max Factort, Rimmelt, Essence-t. És egyébként ezek közül az Essence volt a legtűrhetőbb és a legolcsóbb is egyben. Maybelline-t még nem próbáltam, de ígéretesnek hangzanak. és ezek a színek *-* csodásak :) . Ha jön a Glamour és Joy shopping hétvége már tudom is mi az egyik jelöltem. A színválasztás macera lesz 😀
  Milani és Pupa rúzsokat esetleg próbáltál már? Én azokra is nagyon kíváncsi vagyok :)

  • Nancykeh szerint:

   Ne is mond, hasonlókon mentem át én is! Nekem még sokszor a MAC-es krémes rúzsok is tiszta darabkásnak tűnnek a számon…
   Gondolom akkor te is megérted miért lehetetlenség MATT rúzst hordanom hosszútávon, de ez a Maybellines szépen fest a számon órákkal később is, ami áldás. Ezen kívül még a Pupa folyékony matt rúzsát próbáltam, ami be is vált. Általában ez a két kombó, hogy folyékony és matt nálam azt eredményezi, hogy kb. darabokban hullik le, de ez nem! Szóval még azt érdemes kipróbálni ha szereted a matt hatást! :)
   Milaniban én is gondolkodom, de még nem volt szerencsém a márkához, sajnos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.