Matt pasztell színek | Trend IT UP körömlakkok

IMG_6575_szerk

Isten lássa lelkemet, nem fogok ezek után sem túl sok körmös posztot hozni (mivel az eddigiek száma egyenlő a 0-val), de ezeket meg kell mutatnom.

A DM-ben vettem három körömlakkot, kettő ezek közül matt, a harmadik pedig csillogós. Tavasszal nagyon divatosak a pasztell színek, de ezekkel ilyenkor amúgy is tele vannak a drogériák polcai. A matt finis viszont engem teljesen lázba hozott és muszáj volt megvennem ezeket a színeket.

IMG_6587_szerk IMG_6584_szerkIMG_6586_szerk

Nyilván kezdő lakkvásárlóként elfelejtettem azt a tényt, amit a sminkeknél már olyan jól tudok… hogy az ottani fény mindig csalóka. Nos, így voltam olyan ügyes és vettem egy halvány levendula árnyalatot, amire azt hittem, hogy világos szürke. Nem lett belőle nagy gond, mert felkenve nagyon tetszik. Olyan mint egy finom fagyi, csak a körmünkön.
A harmadik, csillogós lakkot felkentem a gyűrűs ujjamra, mert szeretem ha az más mint a többi és mert mindenképp ki akartam azt is próbálni.
Ez a két szín eddig nagyon tetszik. Merőben más mindkettő, de pont ez a jó bennük.

IMG_6386 IMG_6388

Nekem általában egy, vagy fél napot vannak fent a körömlakkok majd elkezdenek lepattogni (ezért sem szeretem festeni őket) de ez már két teljes napja fent van! Yeah! Ez ne vegye el a kedveteket, tényleg ilyen szerencsétlen körmökkel vagyok megáldva.

Remélem tudtam hasznos információval szolgálni és ti is kipróbáljátok valamelyiket!

3910 Össze nézettség 4 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.