Makeup Revolution – New-Trals vs. Neutrals szemhéjpúder paletta

Makeup Revolution - New-trals vs. Neutrals

Tegnapi Glamour napozásom alkalmával botlottam bele ebbe a palettába. Nem is tudtam, hogy a Mammutban (RossmannII.) kapható ez a márka, de pont ezért is mentem el a világ végére, mert hallottam, hogy ott sokkal nagyobb a választék a normál drogériás viszonylatokhoz képest. Így is lett, eléggé meglepődve tapasztaltam, hogy a Makeup Revolution is kapható ott, illetve más gyártók kínálata is sokkalta jobb! Sokkal, sokkal… érdemes elnéznetek oda, ha nem jártok arra nap, mint nap.

17799471_1408703215852758_7542191218122819125_n

A középső kis fekete palettáról lenne szó, ami alapvetően nem újdonság, de itthon eddig még nem volt kapható boltokban, csak webshopokban. Szerencsére volt belőle teszter is így gyorsan meg tudtam nézni, hogy milyen színekről is van szó. Kinyitottam és tudtam, hogy ez velem fog jönni, hisz tele van barackos és téglás, vöröses-burgundí színekkel, amikre teljesen rá vagyok állva mostanában. Van benne matt, van benne csillogó szín is, ami szerintem elengedhetetlen egy palettánál. Van benne barna is, ami szintén nem rossz, ha sminkelni is akarunk, nem csak nézegetni. A barnák mindig jók, hisz ezekkel a legkönnyebb kicsit visszafogni ezt a rózsaszínes, barackos, vöröses durvulást.

MUR_paletta

A sminkhez felhasznált színeket bekarikáztam, hogy egyszerűbb legyen tájékozódnotok. Ez egy teljesen hétköznapi, “munkábamenős” smink… Dolgozni muszáj, de tesztelni is az újdonságokat! 😉

IMG_6163_szerk

IMG_6186_szerk

IMG_6159_szerk

Vélemény: Egy használat után nem akarok végleges következtetéseket levonni, de a színvilága nekem nagyon tetszik, illetve az is, hogy van benne minden, ami egy sminkhez kellhet. Nem kell másik palettához nyúlni csak azért, mert nincs benne matt árnyalat például. Első ránézésre is lejön az embernek, hogy ezzel a palettával lehet visszafogott, de egy éjszakai bulizós sminket is készíteni, ezt is nagyon értékelem. És végezetül még egyszer: ezek a szííííííínek!!! Wow!
Őszintén szólva egy-két szín felvitelével voltak gondjaim, de nem tudtam teljesen eldönteni, hogy én rontottam el az aládolgozást vagy azok tényleg nem működtek, mert a többi pedig nagyon szépen működött és jól kijöttek a színei is. Erről még később nyilatkoznék.

A számra pedig szintén egy újdonság került:

pink brown

Maybelline – Pink Brown

 

4818 Össze nézettség 3 Mai nézettség

2 Comments

  • Rita szerint:

    Csak most találtam a blogodra. Nekem is megvolt ez a paletta de eladtam mert nem voltam elégedett a színek minőségével, pigmentáltságával. Ránézésre gyönyörű, de a használat során nem voltam elájulva tőle. Most az ABH Modern Renaissance palettára szeretnék beruházni, mert annyi jót hallottam/olvastam róla, hogy bízom benne nem fog csalódást okozni.

    • Nancykeh szerint:

      Igen, azóta is vannak gondjaim egyes színekkel sajnos, illetve az eldolgozásukkal is, mert sokszor ilyenkor eltűnnek teljesen. Hát igen az ABH paletta egy teljesen más kategória, abban tuti nem fogsz! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.