Lila szemceruza, ragyogó bőr | Trend It Up

lila smink blog

Az biztos, hogy nem gyakran láttok engem lila sminkben, ezért is érdekes ez a mai bejegyzés. Egyszerűen nem húz a szívem ebbe az irányba, de erre gondolom már ti is rájöttetek.
Azonban! Nemrég találtam a Trend It Up állványon a kedvenc színes ceruzáim között egy gyönyörű lila színt, ami elkapott és gondoltam készítek egy nagyon egyszerű és gyors sminket vele.
Sokat írok ezekről a ceruzákról, mert megihletnek és szerintem ez nagyon fontos minden ember életében. Fontos, hogy inspirálódjunk és izgalommal tudjunk nekiállni a 1000. sminknek, vagy a 10000. munkanapnak is! Nem azért írok róluk, mert megkértek rá, hanem mert új és érdekes irányokba terelnek. Nem utolsó sorban az áruk is nagyon kedvező ( Trend It Up – Soft matte szemceruza 1199 Ft) és én is jó szívvel ajánlom őket(nagyon sok barátnőm is rájuk szokott, ami mindig öröm számomra, mert ez nekem azt jelenti, hogy nem vesznek el a semmibe a szavaim).

IMG_8192_szerk

Olvastam pár helyen, hogy nehéz velük dolgozni. Azzal egyetértek, hogy a csillogós verziójuk tényleg kicsit túl kemény így azt nehezebben lehet eldolgozni és felvinni a szem környéki vékony bőrre. A matt verzióknál az a trükk, hogy érdemes először a kezünkön felmelegíteni. Én ezt rendszeresen alkalmazom, ha más emberen dolgozom, mert így biztosan elkerülhető, hogy száraz legyen a ceruza és húzza a bőrét. Ez lett volna a NAPI TIPP! :)

IMG_8201_szerk

Termékek, amiket használtam

Alapvetően ezekkel a termékekkel készítettem el a sminket, ha kíváncsiak vagytok rájuk szívesen írok ezekről is egy tesztet, csak írjátok meg melyikről. Sokat ezek közül mindennap használok és imádom!

TRÜKK: Az egyetlen trükk, amit bevetettem, hogy a lila szemceruzán átmentem a szemhéjpúder palettából a sötétebb lila színnel a szemem külső harmadában, hogy mégis legyen egy kis mélyítés még egy ilyen egyszerű sminknél is! Szerintem ez egy nagyon egyszerű trükk mégis sokat hozzátesz a végeredményhez. Plusz egész napon át tartani fog és a helyén marad a szín.

IMG_8156_szerk IMG_8184_szerk IMG_8173_szerk IMG_8164Í_szerk IMG_8159_szerk IMG_8158_szerk

Sminkelésnél szoktatok színeket használni? Ha igen milyet és hova? :)

2629 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.