Krémes, metál szemhéjfesték – Catrice liquid metal cream

Untitled design

Külföldön nagy népszerűségnek örvendenek a krémes szemhéjfestékek, mert nagyon egyedi végeredményt lehet velük elérni. Nagyon jól használhatóak szemhéjpúderek alá, mint egy alap, így sokkal hangsúlyosabb színeket lehet elérni. Manapság már inkább ezek a fényes, metál színek dominálnak, amiket önmagukban érdemes használni a mozgó szemhéjra, vagy a belső szemzughoz. Ezek a nagyon vibráló, szinte még vizes hatást keltő darabok, nagyon szépek önmagukban is, vagy akár egy füstös szemsminkhez, ahol ezeket körbeárnyaljuk a mélyítővonaltól.

Na de mi a helyzet az itthon kapható Catrice Liquid Metal Longlasting Cream szemhéjpúder termékekkel? Én még itthon nem találkoztam olyan krémes állagú termékkel, ami nem gyűrődött össze a szemhéjamon már az első pislogásnál, szóval egy ideje már én is lemondtam a krémes szemhéjpúderekről. Egyik nap viszont pont ezekről kaptam képet egy kedves barátnőmtől, hogy teszteljem le, mert nagyon kíváncsi a véleményemre. Hát most itt van:

Már a drogériában észrevettem, hogy egy húzás után, ha vársz pár másodpercet szinte rögtön megköt és nem megy sehova még akkor sem ha az ujjadat húzogatod rajta. Itt azért már kezdett mosolyra húzódni a szám. Három színt hoztam haza és most ezekről fogok nektek írni:

IMG_7307_szerkIMG_7272_szerk

alulról: 010,020,030

IMG_7282_szerk

A színekről nem szeretnék sok mindent mondani, mert szerintem a képek magukért beszélnek. A használatuk viszont annál fontosabb, mert ha rosszul állsz neki, akkor sose fog működni. Először is azt ajánlom, hogy az ujjaddal vagy egy lapos szintetikus ecsettel vidd fel ezeket a termékeket, mert így sokkal könnyebb csak annyit felvinni, amennyit szeretnél. Az applikátoron általában sokkal több anyag van, mint amennyi neked kelleni fog. Az ecset pedig arra jó, hogy precízebb munkát végezhess. A másik, amire figyelj, hogy ne vigyél fel túl sokat a termékből, mert vastagon nehezebben köt meg és akkor elkezd leperegni egymásról.
Alapvetően viszont nagyon gyorsan köt, így ha szeretnéd eldolgozni a széleket, akkor rögtön felvitel után tedd meg, mert utána már nem megy semerre! :) És az utolsó javaslatom az az, hogy tényleg azt a pár másodpercet míg megszárad várd ki és nézz lefele, mert ez olyan mint a korrektor a szemünk alatt. Ha úgy fixáljuk púderrel, hogy már beleült a ráncokba, akkor cseszhetjük. Ez a termék is, ha még folyékonyan beleül a ráncokba és úgy szárad meg, akkor vége. Ne ijedjetek meg, ezek tényleg csak EXTRA felhívások, mert sok embertől hallottam, hogy neki nem működik, majd megmutattam ezt a pár másodperces trükköt és örült nagyon.

Sajnos eddig csak Müllerben találkoztam ezzel a termékkel, így nem olyan könnyű a beszerzése.

A pigmentáltsága gyönyörű, amiket a fenti képeken láttok, az mind egy húzás volt és BUMM! Gondoljátok el ezeket a szemeiteken! Szerintem ütős. Mutatok is pár képet milyen sminkeket készítettem eddig ezekkel:

IMG_6519_szerk IMG_6533_szerk18739142_1468595073196905_4535865338778388855_oUntitled design (2)

Amennyiben sikerült felvinnünk, hagynunk megszáradni nincs más dolgunk, mint élvezni a szép metálos csillogást estére pedig füstösítsétek be és kész is van az átváltozás! :)

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek a termékről?

1879 Össze nézettség 4 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.