Kell a Púder! TESZT

IMG_1553_szerk
Sziasztok!

Először is remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, ahogy nekem (ezért is voltam eltűnve ennyire…). Rohangálás, családozás, barátozás volt minden, amit csak kívántam teljesült, ezért nagyon szerencsésnek érzem magam!

Na de nem is akarom sokáig húzni az időt, inkább belevágok a közepébe:

decemberben volt szerencsém ellátogatni a Kell a Púder! megalkotójához Palánki Gabihoz. A helyszín csodás, a termékek gyönyörűek és Gabi pedig egyszerűen iszonyatosan kedves, inspiráló és sziporkázó személyiség, aki tényleg odateszi magát, hogy ez a márka minél több emberhez eljusson és megismerkedhessen vele. Sokan voltunk, sok kérdéssel, de ő nem volt rest válaszolni ezekre, bemutatni rajtunk a termékeket és mindenben a segítségünkre lenni. Ezt szeretném megköszönni neki!

Balról jobbra haladva: Sabotage, Skin, Wish, Missy

Termékek, amiket beszereztem:

 • 4 db miniglitter
 • egy alapozó ecsetet
 • egy beauty blendert.

Ebben a posztban csak a miniglittereket fogom nektek bemutatni, mert az ecsetnek és a blendernek külön részt szánok, annyira jók!

A termékekről szerettem volna pár szót mondani, de gondoltam kitől is lenne hitelesebb, mint a megalkotójától, ezért ezek az ő szavai lesznek, amit a honlapjukról szedtem:

http://kellapudershop.hu/about_us

A termékek főbb tulajdonságai:

 • A termékeket Angliában gyártják a legjobb minőségű, legkiválóbb alapanyagokból készülnek.
 • Természetes fényvédő összetevői aktív védelmet nyújtanak a káros UVB sugarak ellen, fényvédelmi besorolása SPF 15-nek felel meg.
 • Antibakteriális összetevőinek köszönhetően nyugtatják a bőrt és védelmet nyújtanak a gyulladások ellen.
 • Olajmentes, így egyik termék használata sem képez filmréteget a bőrön.
 • Nem tartalmaznak szintetikus színezéket, szintetikus illatanyagokat, petrokemikáliákat, parabéneket.
 • Sem a termékeket, sem az összetevőit nem tesztelik állatokon.
 • Az oldalon – az ecseteket is beleértve – minden termék vegán

 

Nagyon nehéz volt megállni, hogy majdnem egy hónapig ne nyissam ki őket és ne használjam fel őket, de gondoltam megéri majd időt adni ezeknek a csodáknak, hogy nektek is bemutathassam őket, ezért ma a fotózásukról szólt a napom és nem bántam meg!

A csomagolásuk nagyon egyszerű és nagyszerű, található rajtuk egy műanyag lyukacsos tető, amivel könnyebb az adagolása, ám engem csak zavart fotózásnál ezért levettem róluk. Sajnos engem eléggé zavart, hogy mindig nagy hévvel nekiálltam kinyitni a fedelüket és, ami be volt ragadva a kis résekbe az lepotyogott. Nem sok, de mivel eléggé pigmentáltak így azzal is tudtam felfordulást csinálni, amilyen béna vagyok. Szóval ha kicsit ügyesebbek vagytok, nyitás előtt ütögessétek neki az asztalnak, hogy minden leessen a tetejéről és akkor nem lesz gond.
A színek csodásak, alig bírtam választani, párszor visszatettem, lecseréltem és végül ez a 4 szín jött velem haza:

 • Sabotage (bal felső)
 •  Skin (balról a második)

 • Wish (jobbról a második)
 • Missy (jobb felső)

Ahogy látjátok csodálatos színekről van szó, amihez nagyon erős pigmentáltság is párosul. Nincs semmi más ezekben a kis tégelyekben csak a tiszta pigmentek, no meg némi csillogás (kivéve a Skin nevű árnyalatban)! :)

Nézzétek meg milyen színt lehet elérni egyetlen egy vonással:

                                                                        

Természetesen készítettem egy sminket is:

Tudom mindenkinek rögtön az jut eszébe, hogy biztos nehéz velük dolgozni mert nehéz befolyásolni mennyit veszel fel az ecsetre, plusz ha sikerül is biztos mind lepotyog, de nem így van… Az biztos, hogy egy kicsit jobban oda kell figyelni a használatuknál, de nézzétek meg milyen csodásak a színek, szerintem bőven megéri! Amit tanácsolni szeretnék, hogy óvatosan az ecset mártogatásával és mindig ütögessétek le a felesleget, így elkerülhetitek a potyogást kb. 100%-ban és persze ne feledkezzetek meg a szép egyenletes eldolgozásról.

Ennyi lett volna a KAP termékek bemutatása, remélem hasznos volt és tetszett nektek!

Élvezzétek még ki az utolsó napokat a munka előtt, szép hétvégét Krumplikáim!

3192 Össze nézettség 4 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.