Kék köd szemeimen, no de a tieteken?

IMG_2780_szerk

Teljesen szerelembe estem a kék szemceruzákat illetően idén tavattyal.

Egyszerűen nem bírom letenni őket, úgy érzem rengeteg ilyen poszt fog születni, ezért elnézéseteket kérem, vagy mégsem?!

Mostanság nagyon sokszor botlok abba a mondatba, hogy:

 • Úúú de jól néz ki, nem veszem meg, mert úgy sem áll jól nekem ez a szín!
 • Miiii??? Próbáltad már?
 • Nem…

Na jó lányok, remélem Ti is érzitek hol itt a bibi.

Úgy csöppentünk erre a világra, hogy semmiről se tudtuk, hogy az jó vagy rossz, finom vagy gusztustalan, veszélyes vagy szelíd, ezért elkezdtük kipróbálni a dolgokat, kóstolgatni azokat. Miután a saját érzékszerveinkkel érzékeltük ezeket már teljesen másként viszonyultunk a világhoz.

Nos a sminkeléshez is így álljatok! Nem szeretnék sokat kérni Tőletek, csak annyit, hogy ne skatulyákban gondolkozzatok, ne azt mondjátok, amit mindenki más, mert ez a megszokott. Én is itt születtem, tudom milyen rossz berögződésekkel vagyunk körülvéve, még is bontogatom szárnyaimat és próbálom levetni a rabláncokat, amivel minden egyes nap próbálnak a földhöz (sokszor még az alá) rögzíteni.

IMG_2774_szerk

Próbáld ki, viseld egy napig és ha így sem tetszik, na majd akkor alkoss róla véleményt. Nekem sem áll minden jól, mégis folyton ezzel találnak meg az emberek: “Rajtad bezzeg minden jól áll, még a nem megszokott, rikító színek is”. Nos erre egy nagyon egyszerű válaszom van: “Mert ilyen szép vagyok!”, na jó neeem teljesen ez a valóság, hanem az, hogy rajtam megszokták az emberek és én is megszoktam magamon. Nem érzem feszélyezve magamat egy-egy rikító rúzsban, durva szemsminkben és emiatt a környezetem fejében sem fordul meg egy percre sem, hogy valami nem jó, sőt! Rengeteg kedves szót kapok!

Szóval, ha ezekkel mind megvagyunk, akkor jöhet a LEGJOBB ÉNÜNK, aki a legszebb sminkeket érdemli! 

Ahogy a poszt legelején említettem, teljesen odavagyok a kék szemceruzákért, amiből most a Catrice-Kohl Kajal a kedvencem és már vagy 3 barátnőmnek vettem meg miután látták a másik posztomat ( Narancsos-barna-kék szemsmink), amit szintén azzal készítettem.

A vízvonalamon jelenik meg illetve az alsó szempillatövekben, a sminkem többi része pedig teljesen egyszerű meleg, barna árnyalatokat tartalmaz.

IMG_2768_szerk

Ahhoz, hogy ilyen szép és határozott vonalat kapjak a külső részén a szemhéjamnak celluxot használtam, majd miután késznek éreztem a sminket levettem és TÁDÁMM!

A szemhéjamra a Makeup Revolution – Flawless Matte palettáját használtam, ahogy láthatjátok tényleg nem vittem túlzásba (végre egyszer), ezért nehéz sem volt. A lényeg a satírozásban van, addig satírozd, amíg el nem tűnnek az éles vonalak. A belső szemzugba pedig egy szép, csillogós fehér színt tettem. A számon kb. 4-5 rúzs és szájfény elegye található, ezt most inkább nem írnám le, nem túl releváns, hogy valaki ezeket akarja majd összekutyulni.

 

IMG_2757_szerk

A számon: Pupa matt lip fluid -011, MUR – Etiquette pigment

Remélem tetszett a poszt!

Szép napot Krumplik!

3694 Össze nézettség 1 Mai nézettség

2 Comments

 • Kristóf Eszter szerint:

  Szia!
  Képzeld, ma pont munkába készülődtem amikor elolvastam a bejegyzésed. Vettem egy mély levegőt és kifestettem kék szemceruzával a szememet :) És annyian megdicsértek!!! Holnap talán zöld lesz v pink :)
  Köszi,
  Eszti

  • Nancykeh szerint:

   Szia!! Nagyon örülök, hogy téged is sikerült meggyőzni! Akkor megvolt a napi kincsed aznapra is 😉 A zöld meg a pink még nálam is várat magára, de ezek után muszáj lesz. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.