Karácsonyi unikornis | Sminkjeim

Karácsony2017 (1)

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni, hogy 2017-ben is velem voltatok, illetve csatlakoztatok hozzánk! :)

Nálunk az ünnepek mindig nagyon húzósak a sok készülődés, főzés, vásárlás, takarítás miatt, ráadásul nem vagyok az a nagyon előre tervezős személy, aki beosztja az idejét. Szeretem is meg nem is, hogy ilyen vagyok, mert tudok pihenni, ha arra van szükségem, de azért egy kicsit több rendszeresség elférne az életembe. Itt az új év, majd ezt is megtanulom!

A karácsonyfánk 25. este lett kész, mivel mindennel megcsúsztunk és 24-től nincs kecmec családozás van eléggé szoros határidőkkel! Ebből sem én sem a párom nem enged, inkább legyen kész később a fa vagy a takarítás!
Nyugi a mézeskalács és a kókusztekercs időben elkészült mivel azt már 24. is vittem a családhoz. Mielőtt megkérdeznétek egyikből sem ettem, hanem amikor az első elkészült beleharaptam és kiköptem! 😀 Jó …. ez van!

IMG_8599_szerkIMG_8610_szerk

Anyukámék hazajöttek Németországból 2 hétre, az ünnepek miatt és ilyenkor mindig jó sokat társasozunk. Most a Jungle speed volt az újdonság, amit öcsémnek vettem, emellett UNO-tunk és Dobbleval játszottunk. Imádom az ilyesfajta együtt töltött időt a családommal, rengeteget nevetünk, élvezzük egymás társaságát, amit mostanában elég nehéz a sok rohanás, TV-zés, netezés mellett. Miközben ezeket a játékokat játsszuk mindig rájövök, hogy mennyivel jobb lenne hetente egyszer-kétszer esténként inkább ezt csinálni, mint folyton bámulni a TV-t vagy a laptopot.

Gondolom sokan láttátok az oldalaimon, hogy ezt a cuki kis ecccavút kaptam anyukámtól karácsonyra, aki zavarodottságában orrszarvúnak hívta, amin a kisebbik öcsém órákat tudott nevetgélni!

IMG_8582_szerk IMG_8574_szerk IMG_8567_szerk

És akkor a bevezető után jöjjenek a sminkjeim.
Szentestére ezt a sminket készítettem magamnak az új kedvenc palettámmal, ami nem más, mint a NYX – In your Element eyeshadow, Fire palettája. Mostanában szerintem elég sokat fogtok hallani nálam erről a palettáról, mert annyi lehetőség van benne…. és nagyon jó minőségű. Szeretnék természetesen egy részletes tesztet is mutatni nektek, ezért most be is fejezem a nyálcsorgatást.

IMG_8564_szerk IMG_8557_szerk IMG_8547_szerk

 

December 25. egy teljesen natúr sminket viseltem, ami az előző nap teljes ellentéte, pont ezért is imádtam azt is. Sajnos nem készült kép. Sarokba is állok.
Nem volt rajtam sem alapozó, sem szemhéjpúder mégis nagyon szép volt.
Így 26. estére ismét jöhetett egy kis durvulás, mivel hivatalosak voltunk a barátainkhoz. Míg a párom aludt és kipihente a 3 nap fáradalmait én addig ezt a régi jó öreg kedvencet készítettem el. Akik régóta követnek biztos tudják, hogy egy évvel ezelőtt szinte erről a kék, szemhangsúlyos sminkről voltam ismert. Mostanában nem készítem el olyan sokszor, mert szerintem már unhatjátok, de az év zárásához újra kellett kreálnom. Szeretem. Ennyi. Más indokom nincs.
A kék ceruza a Trend it UP – Metallic kajal volt, amire tettem egy hasonló színű szemhéjpúdert. Csak egy keveset, hogy biztos a helyén maradjon egész este.
Tus a NYX- Ink linere, a rúzs pedig szintén Trend it Up, de én nem tudom megjegyezni ezt a sok számot (ha hazaérek megnézem)!

IMG_8642_szerk2 IMG_8632_szerk IMG_8629_szerk2 IMG_8624_szerk IMG_8618_szerk

Ha kíváncsiak lennétek milyen alapozót használtam, az TITOK, mert imádom és készítem is a tesztet róla, de azért Facebookon már egy kicsit árulkodtam! :)

A Szilveszteri sminkem a napokban látható lesz részletesen! Pusziii!

Írjátok meg milyen posztokat olvasnátok szívesen 2018-ban is!

2387 Össze nézettség 4 Mai nézettség

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.