Induljon a hódítás | Kék szemceruza, vadító tusvonal

Untitled design2

Ezt a sminket még a két ünnep között készítettem, de gondoltam ideje egy kicsit jobban bemutatnom nektek, mivel ez a technika nálam örök kedvenc lesz az idők végezetéig!

Lehet azt gondoljátok, hogy nekem mindig van kedvem szenvedni a tökéletesen elsatírozott 85 színből álló szemsminkekhez, pedig ez nagyon nem így van. Sokszor még a kedvenc tevékenységemhez is lusta vagyok, ami nyilván a sminkelés és számomra mindig a szem elkészítése a legnagyobb kihívás. Hogy miért? Mert annyira szűz vagyok (mármint a horoszkópom), hogy hajlamos vagyok minden precízségemet ott kiélni és agyon agyalni, javítani, satírozni mindent, amíg az nem lesz tökéletes. Más azt mondaná már fél órával a vége előtt is, hogy szép, ám nekem az nem elég. Nyilván az a legfontosabb, hogy magadnak megfelelj, de sokszor ilyenkor már én is túlzásnak érzem amit csinálok, ezen próbálok idén javítani, de addig is a könnyedebb estékre/nappalokra itt van ez a technika!
Szóval ha te is úgy gondolod, hogy lusta vagy egy komplett smokey sminket összedobni de mégis szeretnél színeket a szemeden, akkor ez a neked való poszt! :)

IMG_9056_szerkIMG_9065_szerk

A szemsminkem teljesen alap, nincs a szemhéjamon semmi egy kis bronzosítón kívül a mélyítővonalamban, illetve egy szép kis cicás tus.
Az alsó szempillatövembe viszont felvittem egy kék szemceruzát, nyilván ezt mindenki döntse el milyen szín legyen, vagy mennyire intenzív, aztán fixáltam egy hozzá hasonló szemhéjpúderrel, így sokkal tartósabb lesz és bírni fogja a bulit is. Ezt lehet még variálni egy kis színátmenettel, vagy azzal, hogy a belső szemzugba egy kis highlightert viszel fel, ahogy én is tettem ennél a sminknél. Végtelen variációk léteznek és ez csak mind rajtad áll, hogy belevidd a saját egyéniségedet, úgy, hogy nem pusztulsz bele a blendelésbe!
Ennél a sminknél úgy gondoltam jót tesz neki egy kis műszempilla, szóval ezek nyilván nem az enyémek.

IMG_8642_szerk2 IMG_8632_szerk IMG_8629_szerk2 IMG_8624_szerk IMG_8618_szerk

Alapozó – Maybelline 24HR Super Stay, full coverage foundation, Nude beige
Szemceruza –  Trend it up – Metallic Kajal, 030-as árnyalatban
Tus – Nyx – Epic ink liner, black
Rúzs – 250 Shiny

Ja, és Karácsony tájékán nagyon éltem a bongyori fürtyeimet, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy szoktam elkészíteni, írjatok és szerintem lesz róla videó. Szuper választás ehhez a rövid hajhoz szerintem!

Ti milyen színeket szerettek használni a sminketekben? Vagy mit látnátok szívesen?

 

4312 Össze nézettség 5 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.