Halloween-i smink – Vámpír

IMG_0141_szerk

Sziasztok!

Elkészült az első halloween-i sminkem, amihez a képeket már az új fényképezőmmel készíthettem! Csodás kis masina, odáig meg vissza vagyok érte. Még nem teljesen tudom mit hogyan kell, de már most sokkal jobb képeket tudok nektek készíteni…. ez abból is érződik, hogy a fényképek elkészítése után nem tépem ki az összes hajamat, hogy a makró részek, a színek, az átmenetek, a finomságok, amik a legfontosabbak egy sminkben, abszolút nem látszódnak. A hajam marad és az idegeim is jobban jártak, no meg persze Ti is! :)

Ehhez a sminkhez tényleg nem kell sok minden, extra felszerelés, egy-két kihagyhatatlan eleme a fekete/piros színű szemhéjpúder, fekete tus és egy bordó rúzs/MAC-Diva/. Ha ezek meg vannak, akkor indulhat a mandula. Először az alapot készítettem el, amit direkt világosabbra csináltam, mint a normál bőrszínem, hogy még jobban kiemeljem a vámpírok világos bőrét, utána jöhetett a szemem, amit hasonlóképp kezdtem, mint egy jó erős füstös fekete szemsminket, csak aztán kicsit be kell durvulni és nem finomkodni. Ezek után jöhetett a piros szín, majd az erezet megrajzolása. Végül pedig az ajkak. Jó vámpírhoz hűen természetesen szétkentem ezt a bordó rúzst mintha már jó pár ember vérét kiszívtam volna!

Elején:

IMG_0103_szerk

Végén:

Otthon megijedtek tőlem… szerintem jól sikerült! 😉

Remélem tetszik! Ti minek fogtok öltözni Halloweenkor? :)
Adios Krumplikák!

 

2167 Össze nézettség 1 Mai nézettség

1 Comment

  • Megaera szerint:

    Jól néz ki ez a smink :) Most találtam a blogodra, nagyon tetszenek a munkáid ^^
    Habár Halloween-i buliban nem veszek részt, de lesz egy táncos fellépésem, ahol japán szellemek leszünk, szóval nekem ez lesz a Halloween-i beöltözésem :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.