Hajevolúcióm | Változás kellett az életembe és megkaptam

img_4562_szerk2

Mit is mondhatnék? Egyszerűen jött az őrület, hogy valami újdonságra vágyom és ez lett belőle!

Nyár elején: először is egy long-bob-ra gondoltam, ami szerintem jól is sikerült, ám amikor jöttek a melegek és fel szerettem volna fogni copfba, akkor egyszerűen az őrületbe kergetett az a pár tincs a tarkóm közelében, amiket sehogy sem tudtam felfogni. Esélytelen, olyan volt mintha a fejemnek lett volna egy kis szoknyája, ami körbeöleli a nyakamat, pont olyan hosszan, hogy az már zavarjon.

az-elet-igazsagtalan-en-pedig-szemtelen-motivacio-5

Long-bob

Nyár közepe: Én – Zita (a fodrászom) csinálj azzaaaal a szoknyával valamit, vagy megőrülök! Zita – jó, hány mm-es legyen?, és mutogatja a hajnyírót. Hát bevallom őszintén kicsit megszeppentem, de ez kb. 2 másodperc volt és rávágtam, hogy minél kisebb! Levágta és onnantól kezdve boldogság volt. Rendesen fel tudtam fogni a hajamat, nem lógott semmi a nyakamba a nagy melegekben, selymes az érintése, mint egy plüssmacinak, amikor pedig megmutatom az embereknek mindenki dögösnek tartja! 😉 Leengedve senki nem tudja, felfogva pedig izgalmas.

Már csak egy problémám volt, méghozzá az, hogy pont olyan hosszú volt kiengedve, hogy beleért a vállamba és ott mindig elkezdett befele vagy kifele hajlani, így volt egy kis ív a végekben elég hamar a vállam környékén, amit szintén nem élveztem, mert ha kivasalom azt azért teszem, mert szeretném ha egyenes lenne… LOL.

Olyan szinten rákaptam erre a rövid hajasdira, hogy még most se hiszem el. Mielőtt idén levágattam, el nem tudtam képzelni magamon ilyen rövid hajat. Elképesztő miket hoz az élet.

Nyár vége: megkértem Zitát, hogy vágjuk még rövidebbre, aki szintén el se hitte, hogy élvezem 😀 és milyen bevállalós lettem az első találkozásunk óta, mármint, ami a hajamat illeti!

14469485_1206990319357383_5434327343473525030_n

Rövidebb és hamvasabb

Ősz: miután meleg, arany szőke árnyalata volt a hajamnak elég régóta, szerettem volna kipróbálni, egy hidegebb szőkét, amiben Zita ismét társam volt és ismét valami gyönyörűt alkotott! Innen is köszönöm a hajevolúciómat! :*

img_5062_szerk

Ez pedig a jéghegy csúcsa. Hamvas és rövid

Nem tudom én se pontosan mitől élvezem ezt ennyire és miért mertem belevágni, de egyszerűen imádom. Olyan mintha kis bárányfelhőkön járkálnék folyton! Rendszeresen megdicsérik a hajamat, egészséges, még a fodrász szerint is (ilyet gimi óta nem hallottam), ezer és egy féle dolgot lehet vele csinálni. Nem mondom, hogy mindig könnyebb a dolgom ezzel a rövid frizkóval, mint a hosszúval, de valamit valamiért.

img_4563_szerk2

nem a legjobb kép, de itt látszódik legjobban a forma

A döntés azt hiszem, akkor született meg, amikor megismertem Zitát és úgy éreztem ő meg fogja nekem tudni csinálni, bármit is találjak ki. Azt hiszem ez egy tökéletes találkozás volt, amire azt szokták mondani, hogy nem a véletlen hozta így. Egyet kell ezzel értenem. Változás kellett az életemben és megkaptam. Kicsi változás. Nem nyertem lottót, nem lett új munkahelyem, mégis segített egy nehéz helyzetben, hogy kicsit szebbnek lássam a mindennapokat.

Hozzá kell tenni ehhez a sztorihoz, hogy utálom a fodrászokat, drágák, olcsók, mesterfodrászok, bio hair fodrászok, eddig mindegyik elrontotta a hajam színét, formáját, hosszát és utána évekig nem tudtam elmenni egyhez sem. Szóval tényleg nagy szó, ami történt.

Ti gondolkoztok valami új frizurán?

2790 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.