Glutén, hormonok vs. sebgyógyító maszk

IMG_7157_szerk

Tudjátok, hogy hegekkel, pattanásokkal küzdök egy ideje, amik hol jobbak, hol rosszabbak. Néha sikerül őket visszaszorítanom, de sajnos ez elég gyakran változik. Egy-két dologra már rájöttem, hogy mitől szokott elharapózni a helyzet, de sokszor fogalmam nincs.
Múlt hétvégén a céggel tréningezni mentünk, ahol nem tudtam odafigyelni a gluténmentes étkezésre, így a 3. napra már elég szörnyen festett az arcom. Mivel közeledik a menzeszem is, így duplán hátrányos helyzetbe kerültem. Ekkor jutott eszembe vasárnap, hogy nemrég jött egy kedves csomagom a Szépségcentertől, ami tele volt arcmaszkokkal, így ideje volt bevetni őket. Nyilván reálisan láttam már a helyzetemet és nem gondoltam, hogy 20 perc alatt csodát teszek, de azért reménykedtem benne, hogy egy kicsit lejjebb viszi a gyulladást a kiválasztott maszk.

Maszk: Neogence N5 bőrragyogást fokozó maszk, mályvával és fehér lótusszal

19366208_1489977057725373_8082887111354377866_n

Kicsit kiröhögött a párom, amikor meglátott

Amit ígér:
Mennyivel jobb érzés az üde, ragyogó és hidratált bőr, mint a száraz és érdes. Ennek a maszknak a hatóanyagai nyugtatják, regenerálják és kondicionálják a bőrödet, hogy élmény legyen megérinteni.
A fátyolmaszk pedig nyomást fejt ki a bőrödre, így segítve a hatóanyagok mélyebbre jutását és megakadályozza az idő előtti elpárolgást, hogy a lehető legtöbbet hasznosíthasd a benne lévő eszenciából.

Kiemelt hatóanyagai:
Mályva kivonat (Egyszerre hatásos bőrkondicionáló és sebgyógyító hatású összetevő.)
Fehér lótusz kivonat (Tisztít, nyugtat és regenerál, emellett serkenti a vérkeringést.)
Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.)
Használata: Tonizálást követően vedd ki a maszkot a tasakból, és távolítsd el a védőfóliát.
Simítsd a fátyolmaszkot az arcodra, majd hagyd hatni 15 – 20 percen keresztül.
Ezt követően vedd le a maszkot és masszírozd be a maradék eszenciát a bőrbe. Lemosni nem szükséges.
Parabénmentes. Szójamentes.
​Kiszerelés: Tasak (30 ml hatóanyagba áztatott maszk)

Ára: 1190 Ft

Amit tapasztaltam:
Meglepő módon tényleg észrevettem változást a nagyon piros, gyulladt hegeimen és az aktív épp kinyomott pattanásaim körül, mert ezek sokkal kevésbé voltak vörösek, mint előtte, amiért elmondanék legszívesebben pár imát!!
A régi már begyógyult hegeim, amik azért még mindig láthatóak, mind egy kicsit elhalványodtak, de ezt valószínűleg csak én látom, aki minden nap nézegeti és már nagyon ügyes módon minden tesztelni kívánt termék előtt jól kielemzem őket! :)
Szóval a látványos változást abban láttam, hogy a gyulladt pattanások és hegek körüli, piros vészvillogó sokkal kevésbé volt éles, rikító inkább rózsaszínessé halványodott.
Szépen hidratálta a bőrömet és egy kicsi ragyogást is adott neki, ami azután is megmaradt, hogy a maszkon lévő anyag teljesen beszívódott, ami nagyon gyorsan megtörtént miután levettem és körkörös mozdulatokkal belemasszíroztam a bőrömbe a maradékot.

Este tettem fel a maszkot és reggel készítettem a képeket világosban, nulla smink vagy filterrel. Bocsi az álmos fejért! 😀

IMG_7262_szerk IMG_7263_szerk

Nos, ezek voltak a tapasztalataim ezt a maszkot illetően! Remélem tudtam segíteni.
Ha szeretnétek kipróbálni, itt tudtok körbenézni:

[link]

(affiliate link, ha támogatnátok engem még több tesztelési lehetőséggel)

1867 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.