Garnier BB krém | Előtte-utána képpel

Nancykeh Makeup

A legújabb szerzeményemet szeretném bemutatni most nektek a Garnier BB krémet, zsíros és vegyes bőrre.

Az első BB krémemet nemrégiben temettem el, ezért sokat gondolkoztam rajta milyet vegyek ezek után. Nem volt köztünk nagy a szerelem ezért most valami újra vágytam. Jó blogger lévén természetesen nekiláttam utánajárni a témának és megkeresni melyik lenne számomra a legideálisabb. Hosszas kutatás után a Garnier BB krémjénél kötöttem ki. Úgy gondoltam ezt mindenképp ki szeretném próbálni, mert a hallottak elég kecsegtetőek voltak.

Szóval elmentem, megvettem, kipróbáltam, leírom!

IMG_1833_szerk


Amit ígér:

A Garnier a kombinált és zsíros bőrtípusok számára újgenerációs BB krémet dob piacra, ami azonnal és hatékonyan megfelel minden elvárásnak: mattító, elfedi a bőrhibákat, biztosítja a ragyogást, hidratálást, és UV-védelmet.

1 TERMÉK, 5 MEGOLDÁS.

  • Nonstop védelem a fénylő bőr ellen
  • Csökkenti a pórusokat és bőrhibákat
  • Egységesít és egészséges ragyogást ad
  • Hidratál
  • UV-védelem – SPF 20

Először is szeretném leszögezni, hogy igen rossz állapotban van a bőröm, így nem ér röhögni…..baaaahhh, mert ha másra nem is, de arra nagyon jó, hogy bemutassam nektek milyen fedése van ennek a BB krémnek. Látjátok minden rosszban van valami jó (azért nem áltatom magamat, jobban örülnék a régi szép bőrömnek!!!!)

Csak erős idegzetűeknek!!

előtte utána

Szemöldök? elég kemény 😀 – Eyebrows on fleek!

Amin meglepődtem, hogy igen erős fedése van, annak ellenére, hogy csak egy egyszerű BB krémről van szó. Tény, hogy nem fogtam magam vissza a “na még egy keveset, még egy keveset”-tel, de jó tudni, hogy erre is képes: a kipirosodásokat, kisebb hegeket, a szeplőim nagy részét elfedte. Ha ennél kisebb fedést szeretnétek, csak annyi a dolgotok, hogy kevesebbet visztek fel belőle. Amit a képeken láttok szinte a max. amit ki lehet hozni ebből a krémből, szóval nem kell megijedni. Nekem ennél kevesebb is elég a hétköznapokra (gondolom nektek is), amit ki is próbáltam munkába menet és tökéletesen működik már 2 napja. Tettem pár pöttyöt a problémás területre, eldolgoztam ecsettel, így pont azt a fedést értem el, amit szerettem volna. Elég folyós állaga van így érdemes először a kézfejetekre kinyomni belőle egy keveset.

Mivel vegyes bőrről van szó, így nem hagyhatjuk figyelmen kívül a zsíros részek átütését az alapozón. Nekem nagyjából 4-5 óra múlva kezdett el kifényesedni, de ez nálam abszolút jónak mondható! A finise fél matt, de egy kevés púderrel szépen lehet véglegesíteni. Én csak a T vonalba viszek fel a púderből, azt vettem észre, hogy az bőven elég.

IMG_1869_szerk

Az egyetlen dolog, ami kicsit levon az értékéből, hogy a világos bőrre árult krém is kicsit sötétnek tűnik nekem. Vagy én vagyok ennyire zombi, vagy ez az erős fedés ennek a kárára játszik és nem olvad bele annyira szépen a bőrszínbe, mint sok más BB krém. VISZONT nem rózsaszín a végeredménye, hanem mondhatni szép sárgás, ami ha egy kicsit világosabb lenne, tökéletes lenne a téli pofimnak.

Összességében egy nagyon jó termékről van szó. Én biztosan újra fogom venni, ha elfogy! Addig persze megpróbálok visszatérni az élők sorába és akkor még jobb lesz!! :)

A teszt után készítettem egy sminket is, amit majd a következő posztban fogok bemutatni nektek, addig is egy kis ízelítő, hogy lássátok miként teljesít éles helyzetben!

IMG_1878_szerk

 

Ti próbáltátok már? Van kedvenc BB krémetek?

3415 Össze nézettség 4 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.