Full glam | Krémes szemhéjfestékkel

Teljes ragyogás

Amikor meghallottam, hogy a Catrice-nek új krémes szemhéjpúderei jelentek meg itthon, rögtön elmentem beszerezni őket. Az ok, ami miatt ennyire belelkesedtem pedig nem más, mint az, hogy egy jó minőségű krémes szemhéjpúderrel olyan hatást lehet elérni könnyen és gyorsan, amit a púder állagúakkal nem. Idén nagyon divatosak a csillogó, vizes hatású sminkek, és ezeknek pont ilyen hatást kéne nyújtaniuk, amire én nagyon kíváncsi voltam. Gondolj bele: krémes szóval csak fel kell vinned az applikátor segítségével, elvileg gyorsan szárad, emiatt nem kenődik el és rögtön olyan csillogós szemhéjat kapsz, amit szemhéjpúderekkel nagyon nehéz elérni. Magyarul iszonyatosan könnyedén tudsz bomba sminket készíteni! Természetesen ezt lehet mindenfele turbózni, variálni, ahogy én is tettem.

Untitled design (1)

  1. MAC – Paint pot, Soft ochre
  2. BH cosmetics – Shaaanxo paletta, világos sárgás színe
  3. Morphe – 35OM paletta (az összes barna szín ebből a palettából van)
  4. Catrice – Liquid Metal, 020 árnyalat
  5. Ben Nye – Ezüst selyempor

Untitled design (2)

 

18739142_1468595073196905_4535865338778388855_o

Tapasztalat: Szerencsére tényleg egy jó termékről van szó, de arra azért figyelni kell, hogy bármilyen gyorsan is köt, abban a pár másodpercben ne pislogjunk ezerrel és ne nézzük az eget! Az a legideálisabb, ha ebben a rövid időben megpróbálunk lefele nézni és, amint elillan az enyhe hideg érzés, utána már jó lesz. Ez nem fog sokáig tartani, de ha nem várjátok ki, akkor egy nagy katyvasz lesz az egészből. Ha biztosra akartok menni, akkor tegyetek egy keveset a kezetekre és ott nézzétek meg milyen gyorsan szárad és akkor nem kell félni, hogy elrontjátok! :)

A smink elkészítésénél én tettem még rá selyemport is, ami csak az én lelkemnek kellett. Azt tudom javasolni, hogy ha szeretnétek rá tenni bármilyen másik szemhéjpúdert, selyemport vagy csillámot, akkor viszont az előbb leírtak ellenkezője lép életbe! Mielőtt megszárad, azelőtt tegyétek rá a másik anyagot, hogy az már úgy száradjon meg, hogy az is rajta van. Máskülönben le fog potyogni róla, mert nem lesz miben megtapadnia a második rétegnek.

Nos remélem tudtam segíteni, ha többet szeretnétek megtudni a sminkről, akkor pedig itt van maga a videó is:

1450 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.