Freedom Makeup, MUR termék teszt

P1010898_szerk

Freedom Makeup London:

 

P1010910
Freedom Makeup Pro 12 szemhéjpúder paletta – Chasing Rainbows

PhotoGrid_1441567939319

P1010911
Freedom Makeup Pro 12 szemhéjpúder paletta – Audacious 3
Véleményem: 
Mindkét palettát 1890.- Ft-ért szereztem be a PinkPandáról és 1 nap alatt ki is szállították. A Chasing Rainbows palettához hasonlót már rég óta be szeretnék szerezni, tetszenek ezek az élénk színek, amikkel jól el lehet szórakozni, amikor az ember egy kicsit ki akar törni a jól megszokott nude árnyalatok bűvköréből. Nem vicces, ezek a nude színek olyanok mint a szirének… aki egyszer meglátja őket, nem szabadul!
Na kanyarodjunk vissza a palettához… Nagyon szép élénk színekből áll, amik felkenve sem vesztik el ezt a tulajdonságukat. Egy dologra jó odafigyelni, hogy az ecsettel óvatosan kell bánni, mert amikor beletapogatod a színbe, hajlamos lepotyogni, ha túl sokat szedsz fel egyszerre. Inkább próbáld meg a színeket szépen felépíteni és nem egyszerre kikanalazni az egyes színeket!
A tartósságával meg vagyok elégedve, aláalapozva nekem nagyjából 6 órát volt fent és ennyi idő alatt semmi baja nem lett.
Az Audicous 3 paletta szépen csillogó és matt barna árnyalatokból áll, ami szinte minden nőnél alapkellék, szóval izgatott voltam, amikor megrendeltem. A színek nagyon szépek, ám felkenve már kicsit vesztenek az intenzitásukból, de nem vészes. Munkába is szoktam használni ezeket a színeket, bátran ajánlom is mindenkinek, hisz szuper egyszerű és alap színekről van szó, és nagyon szépen bírják a kiképzést. Kb. 8 órát volt fent rajtam tegnap és alig vesztett a színéből. Szóval eddig nagyon jól szerepelt nálam mindkét paletta! :)
MakeUp Revolution (MUR): 
 
MakeUp Revolution protection kontúr és korrektor paletta – MEDIUM
Tartalmaz 3 korrektort, 1 púdert, 1 kontúr színt, 1 pirosítót és egy highlightert
Vélemény: Őszintén szólva nagyon szeretem! Amit előre el szeretnék mondani, hogy ez a MEDIUM árnyalat nekem úgy jó, hogy nagyon le vagyok barnulva, szóval az árnyalat kiválasztásánál figyeljetek oda.

Ami nem igazán nyerte el ízlésemet az a pirosító. Én ennél kicsit halványabb, rózsaszínesebb árnyalatot szoktam választani, de ha óvatosan bánunk vele, meg lehet oldani….

A korrektorokat még nem igazán fedeztem fel, mert szeretem a kedvenceimet használni, de majd arról is írhatok, ha szeretnétek.
Nekem állandó résztvevője a táskám tartalmának, mert ha a nap folyamán fel kell frissítenem a sminkemet, ebben mindent megtalálok!
Linkek, ahol megnézhetitek a termékeket:
Puff! :)
1499 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.