“Feel the sunshine” makeup NYX – 924 Yellow eye pencil

IMG_0401_szerk
Szeretném bemutatni nektek a tegnapi nap gyönyörű napsütése ihlette
“Feel the sunshine” sminkjét. Lépésről lépésre leírom, hogy készítettem
el, remélem kipróbáljátok és tetszeni fog! :)
Feel the sunshine
1. Első lépésben a Catrice – Prime and Fine sminkalapot kentem fel az arcomra szivaccsal, majd erre jött az alapozó, a Mac – Studio Fix Fluid, SPF 15-ös árnyalatban, illetve a szememre a Catrice – Prime and Fine, Eyeshadow Base.
2. Mivel a szemem alatti lila karikáktól szenvedek folyton, ezért most is a nekem már jól bevált NYX – Full Coverage Concealer, 10 Yellow árnyalatából kentem fel, ami nagyon szépen elfedi sárgás tónusával a lila karikákat.
3. Az egész alapot a Rimmel London – Stay Matte púderével (Transparent és Silky Beige) fixáltam. 
4. Ezután jött a barnító (Catrice – Sun Glow, Matt Bronzing Powder) és egy kevés pirosító (Catrice – Defining Blush, 020 Rosy Royce) is az almácskáimra.
5. Majd cicásra kihúztam a szemeimet a Rimmel London gél tusával, 001 Black árnyalatban.
6. Itt jelent meg, a címben már említett NYX sárga szemceruzája, amivel végig mentem a fekete tusvonal felett. Ezt kicsit vastagabban tettem, mint egy normál szemceruza vonalnál, hogy jól látható legyen. Majd a cicás rész alatt is húztam egy szép hangsúlyos vonalat. 
7. Feltettem az Essence, 05 Natural effect lashes műszempillát. Nekem ez vált be a hétköznapokra, mert nagyon természetes hatást kölcsönöz és senki észre nem veszi, hogy műszempilla van rajtam, viszont a látvány nagyon szép!
8. Számat a Catrice – Ultimate Stay, 080 Mauve Me, Tender szájkontúr ceruzájával húztam ki és a szintén Catrice – Mauve Your lips rúzsát használtam. Ezek mind mályvás színek, viszont az én számon, nagyon szép nude hatást érnek el.
9. Ezek után már csak apró simítások jöttek: Mac – Mineralize Skinfinish, Soft and Gentle highlighter. Szempillaspirál, erre tökéletes az Avon – Winged Out szempillaspirálja, mert nem csomózza össze a saját és a műszempillát, amit feltettem, inkább szépen egymásba dolgozza.
 
Próbáljátok ki nyugodtan, mert ezeken a gyönyörű nyári napokon ezek a színes sminkek az igazán vadítóak! 😉
Ilyenkor lehet igazán variálni a színekkel!
Szépséges délutánt!
1378 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.