Essence – Shine Shine Shine szájfény, 12 Runway | Teszt

IMG_6056_szerk

Amint jön a jó idő én szeretem a feltűnő, színes rúzsokat, szájfényeket és minden ajakkencét. Nyilván nem hagyhattam ott a drogériában ezt a lila szájfényt sem, mivel azt írják, hogy intenzív színe van, nem csak extrém csillogása.
Csomagolás: igazán egyszerű és átlátszó műanyag, amiből jól látható, hogy melyik színt is választottuk. Nekem nagyon tetszik és az applikátora is pont megfelelő a feladat ellátásához.

IMG_6053

Pigmentáltság: nos ebben már éreztem zavart az erőben, hiszen pont azt vártam volna, hogy egy igen erős fedésű, lila szájfényt kapjak. Egy rétegben inkább egy rózsaszínes-lilás színt kapunk, második-harmadik felvitelre kapunk érzésem szerint a tubushoz már hasonlító színt, de ez még így is nagyon rózsaszín. Így viszont már elég sok anyag kerül a szánkra, ami csúszik is mindenfele és nem túl jó érzés 3 réteg viszonylag tömény szájfényt viselni.

IMG_6060IMG_6063

Csillogás: miután felvittem pár rétegben már tényleg szépen csillog és “vizes” hatást kelt.

Felvitel: az applikátorával semmi baj nincs, teljesen jól teljesíti a feladatát, viszont maga a termék elég nehezen oszlatható szét egyenletesen. Többször át kell rajta menni és próbálkozni szépen elteríteni az anyagot, hogy ne legyen csíkos.

IMG_6052

Állag: elég tömény állaga van, de nem hagy ragacsos érzetet.

Tartósság: nem várhatjuk el, hogy egy rúzs tartósságával bírjon, de magához képest jól teljesített. Étkezéseket nem viseli jól, a csillogása teljesen lekopik és olyan mintha egy rózsaszínes-lilás rúzs maradt volna fenn, ami szerintem nem rossz dolog. A nehéz felvitel miatt viszont nem lehet tükör nélkül újrakenni!

Összességében, nem egy rossz szájfény, de nekem a felvitelkor keletkező szín, annyira nem jön be, de ez teljesen egyéni ízlés függvénye. A csillogása tetszik, mert nincs tele csillámokkal, hanem “vizes” hatást kelt, amin megcsillan a fény. Egy rétegben kényelmes viselni, ami szintén pozitívum. Ami viszont abszolút zavaró, az a nehéz, egyenletes felvitel. Tudom, hogy nem mindenkinek kell ebből 2-3 réteg, mert pont a halványabb színeket szereti, de egy rétegben is fontos, hogy szépen fedjen.

Nemsokára hozom a képen szereplő rúzsról is a tesztet! :)

2555 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.