Új emberek, új élmények. Merre jár a nő? | DM blogger esemény

Untitled design (5)

Múlt héten volt szerencsém részt venni a DM blogger eseményére, így most erről szeretnék nektek egy kis beszámolót tartani. A múlt hetem tele volt bloggerekkel, csajokkal, sminkkel, lufikkal és rengeteg élménnyel. Alapvetően nem ez az én természetes közegem, de nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni és új emberekkel ismerkedni és új dolgokat látni.

Ahogy elmondtam a legutóbbi videómban (https://www.youtube.com/watch?v=EN1BwUAXmQA ), nem igazán ápolok mély kapcsolatot a legtöbb női ismerősömmel, ami inkább részemről jelent egy kis távolságtartást, de tényleg nézzétek meg a videót és mindent tudni fogtok. Ennek ellenére hatalmas nagy pozitív csalódás volt nekem ez az esemény és ez a sok ismeretlen ember, akit addig csak a képernyőn láttam!

A félelmeimből adódóan a Dm blogger eseményére nagyon félve mentem el, tudtam , hogy szinte senkit sem fogok ismerni, ők pedig régi nagy motorosok, akik a kisujjukba hordozzák az összes ilyen esemény tapasztalatait. Az új emberek, új közeg nem a legjobb énemet hozzák ki belőlem, nekem ahhoz, hogy feloldódjak legalább egy ember kell, akivel egy hullámhosszon vagyunk. Utána már alig lehet lelőni, de oda el kell jutni valahogy, ami nem mindig egyszerű. Na de visszatérve a lényegre, nagyon hasznos és pozitív élmény volt, már az elején sikerült kellemes beszélgetésekben részt vennem, volt pár ismerős arc, akik szerencsére felkaroltak.

Ezek után már abszolút élveztem az eseményt, hát ki ne tenné, amikor tele volt a terem sminkekkel, lufikkal, arcápoló termékekkel, fotósarokkal, kencekészítő helységgel és finom falatokkal. Az egyik kedvenc márkám a Trend it Up újdonságairól hallhattunk néhány mondatot, illetve meg is tekinthettük a legújabb termékeiket, szintúgy az Alverde márkának is.
Nos itt leszögezném, hogy az esemény egész ideje alatt ámulatban voltam mint egy kislány, aki most jár először a vidámparkban, hisz ténylegesen úgy éreztem ezért a mennyországért megérte ennyi melózni és nagyon kemény vagyok! :)

Készítettünk ajakápolót, arcradírt és sok sok képet, amiket most be is mutatok nektek:

  • az esemény fotósának képei

Trend_it_up_127 Trend_it_up_117 Trend_it_up_077 Trend_it_up_017 Trend_it_up_010

  • saját képeim

IMG_7565 FullSizeRender (6) FullSizeRender (2) FullSizeRender (1)IMG_7566

Trend_it_up_179Trend_it_up_178

Remélem tetszett ez a kis beszámolóm és lassan hozom a termékek bemutatóit is! 

2548 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.