ColourPop szemhéjfestékek

img_5323_szerk

Szombaton szerettem volna egy-két Joy napos kupont beváltani, ezért elindultam felfedezni a környék DM és Rossmann kínálatát. Természetesen a fonódó villamos szinte teljes hosszát végignéztem és nem találtam meg, amit kerestem. Ezen felbuzdulva és azon, hogy van még egy-két megbeszélni valóm az oktatómmal, beugrottam meglátogatni őket a szombati dupla óra keretében (oktatóm: Berki Mia Professional Makeup Studio).

Jó ez a hely arra, hogy ne gondolkozz semmin, csak azon, amit imádsz csinálni. Sürgés-forgás, szép dekoráció mindenhol, kedves sminkesek, szebbnél-szebb modellek, akiknek csak úgy ragyog a szemük… remélem értitek, hogy  miért szeretek ide járni! :)

img_5328_szerk

Mia épp egy ultra gyönyörű, színes sminket készített ezekből a ColourPop csodákból. Ez a márka idén elkezdett hazánkba is szállítani, szóval lányok nyugodtan nézzetek körbe az oldalon, mert a szemhéjfestékek iszonyat jó minőségűek. Szuper színek, amik megmaradnak a felvitelkor is, minimális porzás, inkább krémesebb állaguk van. Csillognak-villognak, pont úgy ahogy azt kell és szépen egybedolgozhatóak, még ezek a neonosabb színek is. Persze rengeteg természetesebb színű és matt termékük is van, nem kell megijedniük azoknak sem, akik nem az extrém sminkek hívei! :)

Ezen a honlapon tudtok körbenézni: https://colourpop.com/

1 db szemhéjfesték: 5 $

dance-party

img_5321_szerk

Ti rendeltetek már valamit? Ha igen, mit? :) Nagyon kíváncsi vagyok rá, írjátok meg!

2254 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.