Catrice Prime and Fine kontúr paletta

IMG_3213_szerk

Nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, amikor megláttam a drogéria polcán, mert itthon nagyon ritka a kontúr paletta már magában is, nem, hogy egy jó termék megtalálása. Szóval rögtön meg is vettem az egyiket, amit később vettem csak észre, hogy a sötétebbik (jobb felső). Látjátok? Ennyire kábulatba estem, hogy nem is figyeltem arra milyen árnyalatban veszem meg. Szerencsére ez a kis baki nem rontott semmit az élményen, hiszen pár használat után rögtön szaladtam a világosabbért (bal alsó)!

  1. A csomagolásban található egy barna kontúr szín és egy világos highlighter szín. A sötétebb árnyalatúnál (020Warm Harmony) láthatjátok, hogy a barna szín, a szokásos narancsos beütéssel rendelkező barna, ami a világos bőrű lányoknak nem áll jól, de a sötétebb bőrű hölgyeknek viszont tökéletes választás ez a szép napbarnított hatást keltő kontúr szín. Az ebben található highlighter szín enyhén aranyos-sárgás színt rejt, ami nagyon szépen kiegészíti ezt nyári vonalat, amikor is mindenki barnul pár árnyalatot, ha akar, ha nem.IMG_3219_szerk
  2. A világos csomagban (010 Ashy radiance), viszont már a világos bőrű lányok is megtalálhatják, amit eddig kerestek, mert a barna szín végre nem az a tipikus narancsos árnyalat, amit a bronzosítóknál is használnak még a világosabb árnyalatokban is, hanem inkább ezt a szürkés vonalat próbálta hozni a Catrice, aminek nagyon örülök.  (A kontúrozásnál ugye, az arccsontunk alatt szeretnénk hamis árnyék érzetet kreálni, amit nem igazán lehet egy narancsos-barna árnyalattal a világos bőrű hölgyeknél. Aki rendelkezik ilyen árnyékkal az arccsontja alatt vagy csak látott ilyet, az tudja, hogy, annak aztán semmi köze nincs ezekhez a meleg árnyalatokhoz.) A highlighter szín itt már sokkal inkább visszafogottabb, nem nagyon rejt extra színeket magában, inkább egy ilyen hidegebb, pezsgős árnyalat.IMG_3220_szerk

Ha a kettőt össze akarjuk hasonlítani, akkor:

a Jégvarázs és az Oroszlánkirály jut eszembe a két különböző világról!

IMG_3224_szerk IMG_3225_szerk

 

Könnyű a felvitele, de arra, azért oda kell figyelni, hogy leütögessük a felesleget az ecsetünkről. Érdemes ehhez egy kontúr ecsetet használni, ami nem kerek és duci, nehogy a teljes pofinkra kerüljön belőle, ez nem bronzosító!! Nekem nem mindegyik ecsetemmel működött, volt amelyikkel nem tudtam szépen eldolgozni, de egy kis próbálkozás után ez megoldódott.

Összességében egy remek termékről van szó, ami nagy siker, hisz kontúr palettánk sincs sok itthon, főleg nem 1489 Ft-ért.

A fehér bőrű lányok nevében pedig  szeretném megköszönni a Catrice Hungary-nek, hogy nem egy újabb narancsos-barna árnyalatot kaptunk, amitől úgy nézünk ki, mint egy halloween-i tök! :)

 

Próbáltátok már? Nektek, hogy tetszett? – irjátok meg, mert érdekelne a véleményetek!

4081 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.