Catrice – Mattifying powder TESZT

IMG_3238_szerk

Nyáron a legkevésbé se vágyunk nehéz anyagokra a bőrünkön, amik csak lefolynak, vagy eltömítik a pórusainkat és nem hagyják lélegezni az arcunkat. Szerintem még a legnagyobb smink őrültek is, mint én sokszor kihagyják ezt a reggeli rutinjukból, mert egyszerűen nem esik jól. Vannak olyan helyzetek még így is, amikor elővehetjük a készletünket és készíthetünk valami szép, nyárias sminket, ekkor én szeretem a lehető legkevesebb termékből megúszni, mert a szép természetes arcbőrnél nincs szebb és nyáron nyugodtan mutogathatjuk. Mindenkinek vannak ilyen-olyan bőrhibái és van az a program vagy kedv, amikor szeretnénk egy szép egységes bőrt, hogy a sminkünk igazán kilógjon a tömegből. Ebben az esetben én a megszokott alapozási rutinomhoz, nyáron mindig transzparens púdert használok. Nem kell a felesleges fedés, ami kilóg a BB krémem alól, az így járt, mert már ott is marad! Szóval most az egyik ilyen terméknek a bemutatása jön, hogy miként is teljesített mellettem.

Catrice – Prime and Fine, Mattifying Powder

IMG_3250_szerk

Nagyon egyszerű és kompakt csomagolásban található, ami egy tükröt is rejt magában, így igazán praktikus, mert én például rendszeresen a táskámban tartom, hogy ha kell egy kis igazítás kéznél legyen.

Láthatjátok, hogy fehér színe van, felvitelkor viszont, semmilyen szín nem marad utána, csak a matt hatás. Mintha egy titkos csodaszert vinnél fel. Én azért kezdtem el használni egy éve ezeket a púdereket, mert a szemem alá nem akartam extra fedést és minél jobban el akartam kerülni a ráncokba való beülést, így gondoltam fixálásra tökéletes. Így is lett, szerencsére ez a fajta púder, nem ül meg a ráncokba, így ha jó korrektort használunk a szemünk alá, akkor tökéletes annak fixálására. Idén nyáron, már az egész arcomra ezt használom (egy másik márkával váltogatva). Nekem sokkal kényelmesebb viselet, mert természetesebb hatást kapok, a BB krémemnek sincs erős fedése, így a kis szeplőim kilátszódnak, természetesen minden más is, amit mondjuk annyira nem szeretnék, de kit érdekel. A zsíros bőrömön nehéz dolga van, de a problémás területeken is elég sokáig bírja, attól függően hány száz fok van és mennyire folyik rólam a víz. Nagyjából 3 óránként szoktam ezekre a területekre egy kis extra adagot feltenni, de ezt tényleg úgy képzeljétek el, hogy nagyon durva a bőröm, ebben a melegben. Még egy pozitívum velük kapcsolatban, hogy az igazításra, nem kell nagy odafigyeléssel lennünk, hogy a mosdó rossz neon fényében nem látjuk mekkora foltot csináltunk az állunk és a nyakunk vonalába, hanem nyugodtan felvihetjük oda, ahonnan kicsit lekopott a legnagyobb nyugalomban, hisz ezzel biztos nem lesz foltos az arcunk!

IMG_3247_szerk

IMG_3243_szerk

Összességében egy remek termékről van szó és szerintem kevesebben tudnak róla, hogy létezik, mint azt kellene.

Nektek melyik a kedvenc transzparens púderetek? Ezt próbáltátok már?

 

3204 Össze nézettség 2 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.