Balea hajspray | Ápolt, könnyen kifésülhető és illatos haj?

Balea fényvédő hajspray (1)

Idén Horvátországba és Montenegróba mentünk nyaralni, így remek lehetőséget adtam ennek a terméknek, hogy megmutassa mit tud és elmondhassam a véleményemet róla.

Amit ígér: “A Balea Professional fényvédő spray optimális védelmet nyújt a sós és klóros víz okozta kiszáradástól, melytől a haj könnyű, puha és könnyen kifésülhető lesz.”

napsütés – PIPA
sós víz – PIPA
összeállt, csomós haj – PIPA

IMG_7015

Direkt levittem magammal a partra minden egyes nap, hogy lássam mire képes. Nyilván mindenki szeretné, ha egy ilyen nyaralás alkalmával nem menne tönkre a haja, nem veszítene a ragyogásából, a színéből, nem válna szárazzá és kezelhetetlenné és még jó illata is lenne. Ha pedig ki is tudom fésülni a pancsizás után akkor én már nyugodt vagyok.

Amit tapasztaltam:
Tényleg nagyon finom illata van, viszonylag erős, édeskés, de szerintem még nem tolakodó (kivéve ha neked ez az illat nem jön be). Szerettem, hogy egész nap ilyen illata volt a hajamnak, így bőszen használtam a tengerparton.
A szőke hajamat megvédte a kifakulástól és tényleg finom tapintása volt a hajamnak még egy hét sós víz után is.

FullSizeRender

Amit viszont abszolút nem teljesített, az a kifésülhetőség. Nagyon utálom, ha kiengedem a hajamat strandolás után/közben, majd kijövök a partra és nem tudom kifésülni a hajamat, így ezen nagyon megbotránkoztam, hiszen azt gondoltam, ezt a legkönnyebb teljesíteni. Sajnos azonban erre abszolút képtelen volt, szóval ezek után is a Schwarzkopf – Gliss kur termékcsaládját javaslom a két komponensű sprayből bármelyik színű tökéletes erre, ezekben még sosem csalódtam. Nyilván volt amelyik jobb az én hajamnak, volt amelyik kevésbé, de a fésülhetőség mindegyiknél csillagos 5!

IMG_7120

Nektek bejött ez a termék?

2057 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.