Az álmaink, mi magunk vagyunk! | Motiváció II.

Az álmaimért küzdök,de nem álomvilágban élek! (1)

Gondolkoztatok már azon, hogy miért tartunk ott ahol?

Miért van az, hogy valakinek “bejött az élet”, valakinek pedig nem?

Tehetünk ez ellen, vagy egyszerűen valaki tehetségesnek és sikeresnek születik, míg mások egyszerű és hétköznapi életre születnek, ahol az álmok csak hiú ábrándok és a képzelet is csak egy megrészegítő tényező?

Én, személy szerint sokat gondolkoztam ezen és, ha nem is sikerült teljesen megfejtenem, egy-két dologra azért rájöttem.

Lehetnek kilátástalan helyzetek az életben, vagy lehet az egész életünk kilátástalan, amilyen világban saját magunkat se találjuk, vagy csak darabokban, ekkor rá kell döbbenünk, hogy ez már nem az önmegvalósítás legjobb termőföldje számunkra.

Mindenki más és ezer félék vagyunk, ezért mindenkinek csak azt javasolnám, találja meg először önmagát ebben az ingoványos, nem túl jól művelt földben, majd utána próbálja meg összerakni a széttépázott virágzó gondolatokat.

Ez az alapja annak, hogy megvalósítsuk álmainkat, hiszen az álmaink, mi magunk vagyunk!

Ezekkel a hátunk mögött még mindig nem könnyű, az esély már megvan, hogy valami nagyot alkossunk, viszont még így sem adják ingyen.

Szerintem mindannyian próbáljunk meg eddig eljutni és utána jöhet a következő fejezet az életünkben! :)

Szerencsés vagyok és nem is. Ezt azért mondom, mert iszonyat sokat küzdöttem/küzdök a saját kis életemben, de természetesen sok mindent kaptam a körülöttem levőktől  is, ami előre vitt és most itt lehetek ilyen formában, amire már büszke vagyok. Van még hova fejlődni, de úgy gondolom meg kell becsülni minden egyes állomást, ahova eljutottunk az életünk során.

Segítsünk magunkon és segítsünk egymáson is Krumplik, hogy mindenki közelebb juthasson az elveszett darabjaihoz!


És a jól megérdemelt smink, a sok komoly téma után:

IMG_3125_szerk2

IMG_3122_szerk

A Balatonon sokkal könnyebb ilyen mosolygósan és kisimultan kelni! Ezek a fotók még ott készültek, amikor is mindenki a családból a délutáni alvását töltötte, kicsi és nagy egyaránt!

Elővettem a sminkes túlélő készletemet és csendben lehetett alkotni, amit imádok.

Még sose próbáltam ezt a cut-crease nevezetű módszert (a magyar nevét nem tudom, sorry), de annyit takar, hogy a mozgó szemhéjadat úgymond “levágod” egy sötét színnel a szemhéjad többi részétől, és így kapsz egy szép éles határvonalat a mozgó és nem mozgó szemhéjad között (ami úgy sem látszódik soha nyitott szemnél) és afölött füstösítesz csak. A végét felviheted, mintha cicaszemeket rajzolnál tussal. Szerintem nagyon pofás lett!

IMG_3138_szerk

IMG_3118_szerk

 

Kérlek írjátok meg a véleményeiteket, örömmel fogadom mindegyiket! :)

3584 Össze nézettség 1 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.