Amikor nekiállok játszani… | Bordó ajkak & vadító szemek

img_4745_szerk2

Mostanában már én vagyok az, aki smink nélkül marad folyton és nem az, aki minden adandó alkalmat megfog arra, hogy valami letisztult (haha persze) sminket varázsoljon magának. Ez amiatt is van, hogy fordult a kocka és az (szabad)időm nagy részébe másokat alakítok át, illetve ezzel kapcsolatban sok felkérést is kapok, amiket próbálok teljesíteni. Ezzel jár a sminktanfolyam és a sminkes élet, ami nem csak játék és mese. Hallottál már a gonoszról, a csúf, kopasz sminktanoncról? Ez lennék jelenleg én! :)

A másik dolog pedig az, hogy még mindig nem sikerült a beköltözés teljes mértékben. Kéne még egy-két bútor, illetve egy kis idő a kipakolásra, de ez már csak az én kínlódásom, hagyjuk is…

img_4715_szerk2

Viszont!!! Megérkezett Amerikából a “rendelésem”, amit barátnőmnek adtam le, aki kint volt pár hetet és természetesen nem lehetett kihagyni az alkalmat, hogy beszerezzek pár terméket. Így éjszaka, nekiláttam játszadozni egy picikét az új csodákkal, amiről majd készítek egy részletesebb posztot, videót, swatchot, valamit a közeljövőben, mert ezeket muszáj elétek tárnom teljes valójukban. Ezen az éjjelen történt az, hogy ismét több hét kihagyás után valami extrémebb került a pofimra és nem csak a szokásos szemöldök, spirál kombó, ami őszintén szólva nagyon jó, de na, azért csak jobban érzem magam mikor szabadon alkothatok!

Az új Morphe Brushes 35O matt és csillogó palettából rögtön szemet vetettem a narancsos, pirosas, vöröses árnyalatokra és azokkal szerettem volna valami vadat alkotni. Matt színekkel kezdtem, majd a fotózás közben még került rá a csillogós választékból is, majd a legvégén egy kis csillámmal is megszórtam, mindezt tényleg késő este! 😀 A héten érkeztek meg a csillámporaim is, nem akartam ott hagyni őket árválkodni. Megesett a szívem rajtuk…

img_4808_szerkimg_4767_szerk2 img_4742_szerkimg_4745_szerk2

Az ajkaimon pedig Kat Von D – Vampira nevezetű folyékony matt rúzsa van. Igen ez is megér egy misét, amivel remélem tényleg nemsokára jelentkezem!

Meséljetek, kérdezzetek, bármi jöhet kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre. Tudom, hogy nem mindenki szereti az ilyen erős sminkeket, de ez egy egyedi eset! :) Néha ilyen is kell!

Van Morphe Brushes vagy Kat Von D Beauty terméketek? Ha igen melyik?

2274 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Tags

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.