“A Karácsony az arcomra költözött” | Piros, arany, zöld

@Nancykeh Makeup

Sziasztok!

Mi mással készültem volna nektek, mint egy Karácsony hangulatú sminkkel. Szerettem volna most egy kicsit frappánsabban megoldani ezt a sminket és nem a tipikus formában átadni a sminkemen keresztül a karácsony hangulatát.

A későbbiekben szeretnék hétköznapibb ünnepi sminkeket is bemutatni, de addig is fogadjátok szeretettel a mai “A Karácsony az arcomra költözött” sorozat első tagját:

IMG_8512_szerk

Az ötlet onnan jött, hogy szerettem volna a piros, zöld és arany színeket megjeleníteni a sminkemben, ám nem akartam babrálni a satírozással, színek építgetésével, hanem valami viszonylag gyors ám ünnepire vágytam. Így született meg ez a smink! :)

Piros tus: Mivel ilyenem nincs, így egy nagyon jó trükköt vetettem be méghozzá a kedvenc Kat von D – Santa Sangre folyékony rúzsomat használtam a szemhéjamon. Azért mertem ezt bevállalni, mert tudom, hogy ez a folyékony rúzs levakarhatatlan még egy átmulatott éjszaka után is a szájról. Bíztam benne, hogy a szemhéjamon se fog másként viselkedni és hála az égnek így is lett.
IMG_8529_szerkIMG_8521_szerk

Arany belső szemzug: Ehhez két terméket használtam, a Nyx – Strobe of genius palettáját, amiből a felső bal oldali szín egy szép arany, majd benedvesített ecsettel tettem még erre egy kis Ben Nye – Lumiere Luxe púdert, Ice Cold árnyalatban. Ez egy nagyon szépen csillogó selyempor, ettől lett még hangsúlyosabb és csillogóbb a tekintetem.

IMG_8530_szerk IMG_8542_szerk

Zöld szempillatő: Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nincs igazán szép zöld színem, mert nem szeretem a zöld színt. Nagyon jól kitaláltam ezt a sminket, ám erre nem gondoltam, így ez egy kicsit levon az értékéből, de próbáltam megoldani palettákból, amik sajnos nem adják át azt a szép karácsonyfa zöldet, amit szerettem volna. Ez egy dologra jó volt, hogy rájöjjek vennem kell egy matt zöld színt. Vagy többet.

Remélem elnyeri a tetszéseteket, írjátok meg milyen sminket vagy videót látnátok még karácsony előtt!

Puszii :*

1579 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.