A HYPE miatt vettem meg | Testápolás, smink

Untitled design (4)

Bármilyen megfontolt az ember a vásárlását illetően, akkor is becsúszhatnak bakik a folyamatban. Nekem általában megvannak azok a források, emberek, bloggerek, vloggerek akiknek adok a szavára és, ha ők azt mondják, hogy jó a termék, amit kinéztem magamnak, akkor nagyobb eséllyel veszem meg.
Hazugság lenne azt mondani, hogy csak így vásárolok kozmetikai és szépségápolási termékeket, mert ezen felül természetesen velem is megesik, hogy bemegyek egy drogériába, felmegyek egy honlapra és megtetszik pár dolog, amit így is úgy is ki akarok próbálni mondjon rá bárki bármit és megveszem. Lehet azért mert szép a csomagolása, szép színek vannak benne vagy nagyon megosztó a termék és én is meg akarom nézni miről is van szó. Természetesen, ha Ti is kéritek, hogy teszteljek egy terméket, akkor se szoktam utánajárni, hogy minél inkább saját véleményt tudjak elmondani. Ez persze csak akkor működik, ha nincs tele még a budi fala is a termék plakátjával.

Úgy gondolom, hogy az első és második lehetőségnél is szót ejthetünk “A HYPE miatt vettem meg” témáról.
Az első esetben: kinézek magamnak egy terméket és annyi jót olvasok róla, hogy teljesen meggyőznek a számomra releváns blogok/emberek, hogy ki kell próbálnom.
Második esetben pedig annyi mindent (jót, rosszat – itt ez lényegtelen, inkább a jó marketing a fontos) hallottam róla, hogy meglátom a drogériák polcain és különösebb utánajárás/kutatás nélkül megveszem, mert valamiért mindenki fantáziáját megmozgatta már a Föld nevezetű bolygón.

Nos ezennel szeretném nektek bemutatni azokat a termékeket, amiket én is a HYPE miatt vettem meg. Lesznek köztük csalódások és még akár új kedvencek is!


 

Testápolás

Balea – Golden shine, Bodyspray

sc3ad_p_xNagyon finom illata van és nagyon élvezem a lebarnult testemen, az arany csillámokat, amikre ha ráesik a fény, akkor azért elég menő…!
Ami viszont engem eléggé elkeserít, az a fújókája, ami nem igazán szép permetként teríti szét az anyagot, hanem egy nagy kupacba “odahányja”. Sokkal nehezebb így szépen egyenletesen eloszlatni a terméket, mivel nagyjából az egész a kezünkre ragad.
Az arany csillámok lehetnének kisebbek, ami sokkal természetesebb hatást keltene, én így inkább csak nyaraláson fogom használni.
Sajnos az összetevők közül a második máris az alkohol, amit én most először tényleg rögtön észrevettem az elkenés utáni érzet miatt. Azt hittem, hogy ez egy olajosabb, hidratálóbb termék, ehhez képest inkább érezhetően szárít. Természetesen értem, hogy sokan nem szeretik az olajos érzetet és egy olyan terméket szerettek volna kreálni, amiben ez nincs, de azért ez egy kicsit sok még az én bőrömnek is, ami szinte sosincs kiszáradva.

 8076a7176facdbefb93f834852a8518a

 

 

 

 

 

 

 

Isana – Kuba tusfürdő

sc3ad_p_xNem tetszik sem az illata, sem az érzet, amit fürdés után hagy a bőrömön. Szinte mindegyik tusfürdőm a pár száz forintos árkategóriából van, szóval nem vagyok elkényeztetve ilyen szempontból és ráadásul nagyon szeretem is őket, de ez sajnos nem győzött meg. Olyan érzésem van minden egyes fürdés után, hogy nem mostam le magamról rendesen ezt a terméket. Az utóbbi napokban már extra figyelmet szenteltem erre, de valószínűleg megpróbálom elfogyasztani, utána pedig elválnak útjaink.

isana_kuba

Smink

Colourpop – Super Shock Shadow

165522580251f18af762478Aki követnek Facebookon azoknak nem fogok újat mondani, mert már posztoltam az új szerzeményeimről és azt is leírtam, hogy mennyire szeretem őket. Nagyon szépen pigmentáltak, olyan az állaguk mint a selyemnek és gyönyörű metál fényük van. Nemsokára jön róluk részletes poszt, addig is legyen elég ennyi.

18620219_1462337420489337_5390553326884578949_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice – 24H Made To Stay

sc3ad_p_xEz volt számomra a legnagyobb csalódás, hisz a Catrice HD liquid coverage alapozó hatalmas kedvencem és ennek is hasonló eredményt kéne produkálnia a leírtak alapján. Sajnos nagyon maszk hatású, kiemeli a száraz részeket az arcomon (nem is tudtam eddig, hogy vannak ilyen részei is az arcomnak, mivel nagyon zsíros bőrű vagyok), így szinte semmire nem tudom használni.

catrice-24h-made-to-stay-alapozos-300-300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence – Little Beauty Angels, mini makeup sponges

sc3ad_p_xNagyon aranyos a csomagolás, nagyon szépek a kis színes szivacsok… Ám! Vizezés után is olyan kemények, hogy embert lehetne velük ölni. Ha valaki megkérdezné, hogy ez miért baj, hát azért mert a szemed alatti korrektort ha ezzel szeretnéd eloszlatni, akkor biztos fájdalmas lenne. Kidörzsölné, meggyötörné azt az amúgy is érzékeny területet. Sajnos nem vicc, mert tényleg semelyik területén az arcomnak nem tudom őket használni, nem oszlatja el az anyagot és kemény mint a kő. Hasztalan termék.

18954851_1478097382246674_891742012440613998_o

Remélem hasznos volt ez a poszt és most már tudjátok, hogy melyik agyon dicsért termék éri meg az pénzét,

véleményem szerint! :) Ti próbáltátok valamelyiket? Miként teljesít? 

2062 Össze nézettség 1 Mai nézettség

2 Comments

  • Enikő szerint:

    De jó, hogy nem vettem meg a Balea csillámozóját… A drogériás szivacsok meg no comment, vicc hogy ilyen silányak. A Catrice alapozón én se értem mit szeretnek mások, rémesen fest a bőrömön, az első benyomás videóban se tetszett. Szuper poszt. :)

    • Nancykeh szerint:

      Köszönöm Enikő! :) Mostanában jöttem rá, hogy sokkal több ilyen poszt kéne! 😀 Belefutok a rosszabbnál rosszabb termékekbe sajnos…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.