GRWM | Bronzos, barna füstös szem

IMG_1229_szerk

A mai posztban bemutatom nektek, milyen sminkbe mentem babalátogatóba az egyik nagyon kedves barátnőmhöz. Mivel szabadságon voltam és ezer éve nem készítettem már új dolgokat se a blogomra, se a youtube csatornámra, ezért elengedtem magam és valami szépet szerettem volna nektek ismét készíteni. Szerencsére az elsődleges munkahelyemen, már lement az az óriási hajtás, ami miatt el voltam tűnve, most viszont úgy érzem rögtön leváltja ezt a karácsonyi készülődés, sürgés-forgás, ide gyere-oda gyere, mikor jössz hozzánk? miért csak akkor jössz hozzánk?? wááááá…. nem tudom nálatok, hogy megy, de én 23-26-ig nem is leszek otthon.

A sminkre visszatérve, majd láthatjátok a képeken is, hogy még műszempilla is került fel, amit nálam eddig nem igen láthattatok, de íme a csoda! Általában lusta vagyok feltenni és őszintén szólva drágállom is, mivel egyszer felteszed és slussz. Nekem sikerült 1500 környékén találni egy jót az essence-nél, illetve a képen láthatót egy kínai üzletben vettem, mert egész jónak tűnt: 500 Ft-ért és azon kívül, hogy hétköznapokra kár, hogy nem árulnak valami visszafogottabbat, nekem bejött. Ha nem lenne elég, hogy általában 3000-4000 ezer forintba kerülnek, még ráadásul nagyon kevés helyen is kaphatóak és iszonyatosan kicsi választékban. Ezen okok miatt szeretnék az ebay-ről rendelni, ami most elmaradt, na de majd jövőre!

 

Termékek:

Pupa – VAMP! Compact eyeshadow 103

Pupa – VAMP! Compact eyeshadow 105

Max Factor – Excess Shimmer 25 Bronze

MAC – Pro longwear concealer NW20

MAC- Pre+Prime

Rimmel – Stay Matte 01 Translucent

Pupa – Like a doll 003

MUA – Protection Palette

MAC – Dainty

Pupa – Stay Gold Highlighter

Mivel ilyen extra napot tartunk, hogy műszempilla, ezért van még egy jó hírem, méghozzá az, hogy videó is készült erről a sminkről. Remélem ezzel megkönnyítem az elkészítését és örültök neki! :)

Nem tudom, hogy tudnám még fokozni a hangulatot, de megpróbálom… most egy kis cukifaktormérő kiakasztással:

 

Köszi szépen, hogy most is velem tartottatok!

Nemsokára érkezek ezekkel a posztokkal:

  • KAP szerzemények bemutatása
  • GOSH rúzsok tesztje
  • Karácsonyi dekor az új lakásban
  • Virtuális túra a sminkjeim között – Lehet ez csak jövőre, mert rájöttem, hogy ez nagyon nagy meló 😀

Adios Krumplikáim!

Nektek, hogy telik a karácsonyi zűrzavar? Hogy tetszett a smink?

2745 Össze nézettség 3 Mai nézettség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.